kubisz Napisano 30 Września 2016 Autor Share Napisano 30 Września 2016 Zgłoszę się jak będę miał kupić Humvee. Czekam Górna część nadwozia skończona (dojdą tylko drobne zacieki itp.): Dół na razie po malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Września 2016 Share Napisano 30 Września 2016 Cacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 2 Października 2016 Autor Share Napisano 2 Października 2016 Cacy. Drzwi i opancerzenie spodu: Wnętrze (dojdą kabelki, manele, brud itd.): Całość: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 5 Października 2016 Autor Share Napisano 5 Października 2016 Zrobiłem mu trochę zacieków i plam, przykleiłem fototrawione siatki klimatyzatorów i lampki z zestawu SKP. Pobrudziłem podwozie i można było skleić ramę z nadwoziem, a na to nałożyć opancerzenie spodu: Dodałem kontrolery: - Duke'a: - Rhino: - Boomeranga: Dokleiłem spryskiwacze: i pakunek z narzędziami: Poglądowo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 9 Października 2016 Autor Share Napisano 9 Października 2016 Trochę drogowych i saperskich dodatków do Humvee: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 9 Października 2016 Share Napisano 9 Października 2016 Saper już po matowym lakierze? Kuba...oczy sapera...popraw proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 9 Października 2016 Share Napisano 9 Października 2016 Saper już po matowym lakierze? Kuba...oczy sapera...popraw proszę Takie duże bo zobaczył IDika wielkości małego Fiata a na nim zegar z cyframi 00:15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 9 Października 2016 Autor Share Napisano 9 Października 2016 Matowy lakier zrobił mi małego psikusa, trochę poprawię kurzeniem. Oczy na żywo wydawały mi się ok, na zdjęciu faktycznie lekki wytrzeszcz ma, mimo że dopiero zbiera się do rozbrajania ładunku Dodam mu małe cienie pod oczami, powinno pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 9 Października 2016 Share Napisano 9 Października 2016 Dodam mu małe cienie pod oczami, powinno pomóc. Dobry makijaż ZAWSZE działa cuda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 9 Października 2016 Share Napisano 9 Października 2016 Psikales zimnym lakierem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 9 Października 2016 Autor Share Napisano 9 Października 2016 Ogrzałem, jak zawsze, ale to już była końcówka puchy (nie sam koniec, ale jednak blisko), może to dlatego... Spokojnie, nie jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 20 Listopada 2016 Autor Share Napisano 20 Listopada 2016 Malowanie pozostałych figurek, początek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 4 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2016 Jakoś tak ten pusty monitor CROWSa mnie uwierał, więc wydrukowałem sobie malunki: Dół i podpórki oczywiście zostaną poprawione. I ekran na miejscu, z dorobionym kabelkiem do joysticka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Grudnia 2016 Share Napisano 4 Grudnia 2016 Tylny panel do bani według mnie... Za płaski, źle się komponuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 4 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2016 Eee... Który? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Grudnia 2016 Share Napisano 4 Grudnia 2016 Eee... Który? No ten CROWS... Płaski jest, niczym moja pierwsza dziewczyna... Wygląda baaardzo "papierowo" i odstaje poziomem od reszty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 4 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2016 Monitor jest płaski, bo i w oryginale taki jest: Zrobiłem go na tyle "3D", na ile byłem w stanie - sam ekranik jest wgłębiony, przyklejone są też cztery przyciski (u góry, 3 czerwone i 1 mały czarny *)). Na żywo - jak dla mnie - jest ok _____ *) układ tych przycisków jest nieco inny, niż na powyższym zdjęciu oryginału - były lekkie modyfikacje podczas produkcji systemu CROWS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Grudnia 2016 Share Napisano 4 Grudnia 2016 Ok... Niepodoba mi się i w mojej ocenie wygląda dość sztucznie w modelu, choć jest toczka w toczkę jak oryginał. Ja bym go zdjął, zostawił stelarz, a jego machnął na tylną kanapę (jeżeli to jest możliwe i poprawne)... Że niby taki zdemontowany nie do końca. Ale to "a ja bym", więc wiesz jak jest... Całość bardzo mi się podoba, ten element mi nie zagrał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 4 Grudnia 2016 Share Napisano 4 Grudnia 2016 Dorotka- zdemontować można wszystko, np koła i postawić pojazd na cegłach:" że niby taki zdemontowany nie do końca" . Demontowanie ekranu CROWS lekko mija sie z celem w pojeździe, który jak wynika ze scenariusza scenki Kubisza- jest na akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Grudnia 2016 Share Napisano 4 Grudnia 2016 Dorotka- zdemontować można wszystko, np koła i postawić pojazd na cegłach:" że niby taki zdemontowany nie do końca" . Demontowanie ekranu CROWS lekko mija sie z celem w pojeździe, który jak wynika ze scenariusza scenki Kubisza- jest na akcji. Ale to "a ja bym", więc wiesz jak jest... Całość bardzo mi się podoba, ten element mi nie zagrał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 4 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2016 Zdemontowanie oczywiście nie wchodzi w rachubę. Zostaje jak jest, ale pomaluję go lakierem błyszczącym, powinno być mniej "papierowo". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 15 Grudnia 2016 Share Napisano 15 Grudnia 2016 Fajnie Ci to idzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 28 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2016 Fajnie Ci to idzie! Dzięki Podstawka: Nie jestem do końca zadowolony, zrobiła mi brzydkiego psikusa, ale niech już będzie Wiem, co zrobić lepiej w następnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 28 Grudnia 2016 Share Napisano 28 Grudnia 2016 Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 19 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2017 Bardzo mi się podoba Trał prawie skończony, pozostało brudzenie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi