artellos Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Jestem nowym użytkownikiem. Chciałbym pokazać mój pierwszy model na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 NIestety na zdjęciach widac tylko plamę o kształtach samolotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 RWD-8 zawsze dobrze zobaczyć, jeszcze lepiej na dobrym zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artellos Napisano 19 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Może te są lepsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromp Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Człowiek mądry kliknie na zdjęcie. Po tej czynności magiczny krasnoludek w nowym oknie otworzy ogromniaste fotki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artellos Napisano 19 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Możecie mi podać jakiś darmowy lub płatny hosting zdjęć. Próbowałem kilka i są do niczego? Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 No ja sobie założyłem konto w Google+... Jedno konto wiele mozliwości... Powinni mi teraz zapłacić za slogan reklamowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 To nie kwestia hostingu, tylko źłych ustawień aparatu, oraz za duzych zdjec. na początek zmniejsz wielkość zdjęcia do jakichs 1024px po szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 No ja sobie założyłem konto w Google+... Jedno konto wiele mozliwości... Powinni mi teraz zapłacić za slogan reklamowy Cały czas im płacisz swoimi danymi i prywatnością - dla Google nie jesteś klientem, a niestety towarem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Możecie mi podać jakiś darmowy lub płatny hosting zdjęć. Próbowałem kilka i są do niczego? np. Flickr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Coś kosztem czegoś... Znasz coś doskonałego w dzisiejszym świecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Sądząc po numeracji zdjęć to robione komórką, jeśli tak to rób z nieco większej odległości, bo nie łapie ostrości. Potem można wykadrować. Co do hostingu to tylko fotosik nie wymagajcie cudów . Ja ostatnio używam postimage (klik). Jeśli chodzi o "erwudziaka" to praca z wiekowymi wypraskami innych (pamiętam go jako wypust "PZW 72") w przepaku "Mastercrafta" nigdy nie należała do łatwych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artellos Napisano 20 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2015 Co do aparatu to kupiłem w sobotę Sony wx220. Jeszcze wprawiony nie jestem. Rwd z "MisterCraft". Jak wyszedł, tak wyszedł. Dzięki za rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artellos Napisano 25 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2015 Lepsze fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 25 Kwietnia 2015 Share Napisano 25 Kwietnia 2015 Jeszcze tylko zapytam: skąd wytrzasnąłeś górne zastrzały statecznika poziomego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artellos Napisano 26 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Nie kojarzę dokładnie o co chodzi, ale kleiłem według instrukcji i wzorowałem się na fotkach z internetu.;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Chodzi o te srebrne elementy łączące górne powierzchnie statecznika poziomego ze statecznikiem pionowym. Ale po obejrzeniu tego zdjęcia (porównaj ze swoim pierwszym z poprzedniego postu) dochodzę do wniosku, iż to tylko usztywnienia (odciągi). Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artellos Napisano 27 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Wzorowałem się na fotce i tam to było. Na fotce był model w skali 1:48. W mojej instrukcji nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi