Corporal_PL Napisano 12 Lutego 2016 Share Napisano 12 Lutego 2016 Zatwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jejfan1 Napisano 12 Lutego 2016 Share Napisano 12 Lutego 2016 ile ja bym dał, żeby tylko czegoś takiego podotykać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 12 Lutego 2016 Autor Share Napisano 12 Lutego 2016 Zapraszam na festiwal w Bytomiu 13-14 marca. Będziemy tam. Marcin dzięki!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 12 Lutego 2016 Share Napisano 12 Lutego 2016 Piękny. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 12 Lutego 2016 Share Napisano 12 Lutego 2016 Zapraszam na festiwal w Bytomiu 13-14 marca. Będziemy tam. Marcin dzięki!! ;) I 22 kwietnia do Żagania :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 12 Lutego 2016 Autor Share Napisano 12 Lutego 2016 Będę!!! Leo też. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Piękny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 17 Lutego 2016 Share Napisano 17 Lutego 2016 WOW, super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur111bartek Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 Czekam z niecierpliwością na finał w polskim wdzianku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 14 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2016 No coś tam się dzieje. Muszę pracę nad detalem wznowić. Póki co dopracowałem mechanikę i gąsienice już tak nie spadają przy jeździe w terenie, a stabilizacja spisuję się całkiem fajnie. Tak to wygląda: Widok z kamery umieszczonej we włazie kierowcy: I film pokazujący działanie dwupłaszczyznowej stabilizacji armaty: Miłego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 14 Czerwca 2016 Share Napisano 14 Czerwca 2016 Czad! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 14 Czerwca 2016 Share Napisano 14 Czerwca 2016 Świetnie to wygląda. Będziesz go sam jakoś brudził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 14 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2016 Dzięki. Najpierw detal. Potem dopiero wszelkie zabiegi. Ale im więcej nim jeżdżę, tym bardziej widzę, że się sam brudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Czerwca 2016 Share Napisano 14 Czerwca 2016 Rzadko komuś, czegoś zazdroszczę, ale w tym wypadku... zzieleniałem z zazdrości. Piękna sprawa. Przegoń go parę razy po błocie i brudzing będzie idealny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 14 Czerwca 2016 Share Napisano 14 Czerwca 2016 Ale mnie zżera, żeby można byo nim posterować, chociaż przez chwilę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 14 Czerwca 2016 Share Napisano 14 Czerwca 2016 Anaconda 16 to pikuś przy tym . Pięknie zasuwa, gratki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 15 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2016 Eee, nie ma czego zazdrościć. Dla mnie od zawsze takie rzeczy to była sfera marzeń, a teraz okazuje się, że takie coś stoi u mnie w gablocie i zmusza do jazdy no i dłubania. Kapitan1 zapraszam do Bytomia w przyszłym roku. Na pewno będziemy tam z całą ekipą rctank.pl, więc jak się przedstawisz, to jazda Leopardem Cię nie minie. Z tym brudzeniem w błocie, to pewnie tak się skończy, tylko jak już cały będzie zrobiony. Jeśli ktoś chce coś więcej się o tym dowiedzieć to pytajcie-tu, albo na pw. Zapraszam też na naszą stronę i na facebooka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur111bartek Napisano 25 Czerwca 2016 Share Napisano 25 Czerwca 2016 Bo zgłupiałem .....ale to jest przeróbka Leoparda 2 A6 Heng Long na Leoparda 2 A5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 25 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2016 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 29 Czerwca 2016 Share Napisano 29 Czerwca 2016 Bombastycznie To wy szaleliście z ekipą RCTanka w tym roku w Bytomiu? (w zeszłym roku zresztą też) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 29 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2016 Ano my Bytom to już impreza wpisana na stałe w nasz forumowy kalendarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi