Skocz do zawartości

Polski Leopard 2 A5 na bazie modelu Heng Long 1:16

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Piękny.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

• 3 months later...
Napisano

No coś tam się dzieje. Muszę pracę nad detalem wznowić. Póki co dopracowałem mechanikę i gąsienice już tak nie spadają przy jeździe w terenie, a stabilizacja spisuję się całkiem fajnie. Tak to wygląda:

DSC_0479.jpg

DSC_0491.jpg

WP_20160503_18_43_28_Pro.jpg

WP_20160503_18_33_34_Pro.jpg

Widok z kamery umieszczonej we włazie kierowcy:

WP_20160225_001.jpg

I film pokazujący działanie dwupłaszczyznowej stabilizacji armaty:

Miłego!!

Napisano

Dzięki.

Najpierw detal. Potem dopiero wszelkie zabiegi.

Ale im więcej nim jeżdżę, tym bardziej widzę, że się sam brudzi.

Napisano

Rzadko komuś, czegoś zazdroszczę, ale w tym wypadku... zzieleniałem z zazdrości. Piękna sprawa. Przegoń go parę razy po błocie i brudzing będzie idealny.

Napisano

Ale mnie zżera, żeby można byo nim posterować, chociaż przez chwilę...

Napisano

Eee, nie ma czego zazdrościć.

Dla mnie od zawsze takie rzeczy to była sfera marzeń, a teraz okazuje się, że takie coś stoi u mnie w gablocie i zmusza do jazdy no i dłubania.

Kapitan1 zapraszam do Bytomia w przyszłym roku. Na pewno będziemy tam z całą ekipą rctank.pl, więc jak się przedstawisz, to jazda Leopardem Cię nie minie.

Z tym brudzeniem w błocie, to pewnie tak się skończy, tylko jak już cały będzie zrobiony.

Jeśli ktoś chce coś więcej się o tym dowiedzieć to pytajcie-tu, albo na pw. Zapraszam też na naszą stronę i na facebooka.

• 2 weeks later...