koksik750 Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 (edytowane) No i zaczynamy... Mazda Rx-7...napewno nie będzie to model "prosto z pudła" - o tym przekonacie się podczas trwania tego konkursu Poniżej In-Box mojej mazdy: Pierwszy etap będzie składał się z podwozia, drugi natomiast nadwozie. Edytowane 14 Listopada 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 Brawa dla pierwszego odwaznego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 14 Listopada 2007 Autor Share Napisano 14 Listopada 2007 hehe nie trzeba braw :P :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 Szybki jestes koksik750 Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 14 Listopada 2007 Autor Share Napisano 14 Listopada 2007 heh a jak nawet nie wiesz jak mnie rece swierzbily do tego modelu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz S. Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 A z miłą chęcią będę tutaj zaglądac, co u cywilnych słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 14 Listopada 2007 Autor Share Napisano 14 Listopada 2007 A z miłą chęcią będę tutaj zaglądac, co u cywilnych słychać zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 15 Listopada 2007 Share Napisano 15 Listopada 2007 No i zaczynamy... Mazda Rx-7...napewno nie będzie to model "prosto z pudła" - o tym przekonacie się podczas trwania tego konkursu Coś w stylu JDM, czy coś bardziej ekstremalnego Ja czekam na moją Silvie S13, felusie i też zaczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 15 Listopada 2007 Autor Share Napisano 15 Listopada 2007 Coś w stylu JDM, czy coś bardziej ekstremalnego Ja czekam na moją Silvie S13, felusie i też zaczne Nic nie zdradze :P ogólnie bedzie ostry tuning :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 16 Listopada 2007 Autor Share Napisano 16 Listopada 2007 i oto co się dzieje w warsztacie koksika: częći oprócz karoserii i wnętrza pomalowane podkładem surfacer 1200: i wszystkie elementy zawieszenia i silnik pomalowany farba Aluminium Vallejo Air: teraz maskowanie aluminium i pomalowanie reszty na czarno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhol Napisano 16 Listopada 2007 Share Napisano 16 Listopada 2007 Ładny samochodzik Liczę że będzie wyglądał jeszcze lepiej niż na pudełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 16 Listopada 2007 Autor Share Napisano 16 Listopada 2007 oto nastepne prace... tym razem instalacja nitro : jestem na etapie robienia tych oto "puszeczek": oto puszki (jeszcze nie pomalowane ) wykonane z ramki: i jeszcze reduktory, ktore beda w kolorze czerwonym i niebieskim ( jak na zdjeciu widac ), rowniez wykonane z ramki i przewiercone : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktak Napisano 16 Listopada 2007 Share Napisano 16 Listopada 2007 Siadam w pierwszym rzędzie. Mam pytanko... po co się kładzie podkład Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 16 Listopada 2007 Autor Share Napisano 16 Listopada 2007 Siadam w pierwszym rzędzie. Mam pytanko... po co się kładzie podkład Z góry dziękuję Po to zeby farba sie trzymala i wyrownuje powierzchnie..to najprostsze wytlumaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktak Napisano 16 Listopada 2007 Share Napisano 16 Listopada 2007 Dziękuję. I kibicuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 16 Listopada 2007 Share Napisano 16 Listopada 2007 No kolego Koksie ... wstawiaj fotki lepszej jakości , te zaworki narazie wyglądają ... ni wyraźnie, ale nabiera to szlifu, powodzonka, przyczepnonka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 20 Listopada 2007 Autor Share Napisano 20 Listopada 2007 i nowa porcja .... ze wzgledu ze beda dwa tlumiki, musze przemodelowac ten oto zbiornik paliwa, tu wycieta prawa czesc: wycieta srodkowa i prawa czesc: na to poszla plytke polisterynowa i prawa czesc zbiornika, wyszpachlowane teraz tylko odczekac az wyschnie i wyszlifowac: a tu pomalowane juz czesci zawieszenia kolorem czarnym (vallejo air ): i złożony silnik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 jakiś mały ten silnik :P Podobają mi się części zawieszenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 Śmiesznie ten silniczek Wankla wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 20 Listopada 2007 Autor Share Napisano 20 Listopada 2007 i nastepne swiezosci pysznosci: zlozone tylne zawieszenie: i uzyjemy jednej z lotek ( pierwszej od góry ) z tego oto zestawu: i oto lotka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktak Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 Mam pytanko , gdzie kupiłeś te lotki Ja szukałem na allegro i inc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 20 Listopada 2007 Autor Share Napisano 20 Listopada 2007 (edytowane) Mam pytanko , gdzie kupiłeś te lotki Ja szukałem na allegro i inc... bo na allegro nic prawie nie znajdziesz jesli chodzi o takie dodatki :P lotki kupilem w hlj Edytowane 20 Listopada 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 20 Listopada 2007 Autor Share Napisano 20 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktak Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 hlj co to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 20 Listopada 2007 Autor Share Napisano 20 Listopada 2007 hlj co to sklep www.hlj.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi