micmal Napisano 12 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2015 Zmienił kolor czołgutek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Grudnia 2015 Share Napisano 14 Grudnia 2015 W dalszym ciągu ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 14 Grudnia 2015 Share Napisano 14 Grudnia 2015 A gdzie takie gąski zapodałeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 16 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2015 W dalszym ciągu ładnie. Dzięki A gdzie takie gąski zapodałeś?? Ten dostanie Friule, a żywice idą na drugiego włoskiego tanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 16 Grudnia 2015 Share Napisano 16 Grudnia 2015 Ładniutki. Ja ostatnio sobie sprawiłem włoskiego pokraka pt. Semovente i właśnie dokupiłem również worki Panzerartu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 16 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2015 Z przyjemnością popatrzę na Semovente, bo to też tak pokraczny pojazd, że aż ładny, a z workami to już pięknie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 16 Grudnia 2015 Share Napisano 16 Grudnia 2015 Lufkę jeszcze zapodaj do niego!Extraśnie wygląda z tym druszlakiem Ten Semovente oczywiście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 17 Grudnia 2015 Share Napisano 17 Grudnia 2015 Śliczny żółciaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 30 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2015 Dzięki raz jeszcze Pozostało jeszcze trochę pracy, ale powoli jakoś do końca to zmierza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 31 Grudnia 2015 Share Napisano 31 Grudnia 2015 Ja się tak nie nauczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 1 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2016 Ja się tak nie nauczę... Ej tam, co nie jak tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 2 Stycznia 2016 Share Napisano 2 Stycznia 2016 Super Ci wychodzi, zapowiada się piękny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Stycznia 2016 Share Napisano 2 Stycznia 2016 Kończ go prędzej i do galerii z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kotjew 13lat Napisano 5 Stycznia 2016 Share Napisano 5 Stycznia 2016 ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi