net_sailor Napisano 15 Lipca 2015 Autor Share Napisano 15 Lipca 2015 Skoro się podoba to zapodam jeszcze ostatnią aktualizację przed galerią. Modelik dostał kalkomanie: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 15 Lipca 2015 Share Napisano 15 Lipca 2015 Ty żeglazu nie jestem fanem brudzingu, ale tak tylko skromie zauwazę, ze chyba nic sie tak pieknie nie brudzi jak szary samolot pokładowy ,-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 15 Lipca 2015 Autor Share Napisano 15 Lipca 2015 Aluzju poniał! Model nie jest jeszcze skończony i na pewno coś tam będzie, ale stosownie do skali, czyli bez szaleństw, bo na tak małej powierzchni łatwo o przesadę. Może jakby był to model transportowca to byłoby więcej pola do popisu. Z resztą zobaczę jak mi będzie brudzenie wychodzić w praniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 15 Lipca 2015 Share Napisano 15 Lipca 2015 Brudzenie? Nie w tym przypadku, to był czyścioszek, taki elegancik, spodnie w kancik, furażerka... Jakiś wash ciemniejszym szarym jak najbardziej tak ale brud niech trzyma się z dala... Do brudzenia lepiej przeznaczyć jakieś późniejsze malowania. Zresztą autor sam wybierze swą drogę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 15 Lipca 2015 Autor Share Napisano 15 Lipca 2015 Spokojnie. Ja też właśnie patrzę na zdjęcia. Jak wspominałem - szaleństw nie będzie. Na razie model trafił do hali montażu końcowego. Uroczysty roll out planowany jest za trzy dni w Chełmży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 15 Lipca 2015 Share Napisano 15 Lipca 2015 Nie jest dobrze, gdy ktoś robi takiego Tomcata, bo człowiek chce iść do składziku i wyciągać swojego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 16 Lipca 2015 Autor Share Napisano 16 Lipca 2015 O ile dobrze pamiętam, to masz już jednego kociaka na rozkładzie. Naprawdę chce Ci się wyciągać drugiego? A z kolei Twój Rafale narobił mi strasznego apetytu na ten samolocik. Problem mam jedynie z kalkomaniami Syharta, których nie mogę dostać w kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 16 Lipca 2015 Share Napisano 16 Lipca 2015 Jeśli masz na myśli tego od Academy w 1:72 to tak, ale to nie jest jakoś bardzo udany model. Chcę zrobić w końcu kiedyś takiego w 1:48 i to mam nadzieję że nie jednego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 16 Lipca 2015 Autor Share Napisano 16 Lipca 2015 No cóż, ja też do F-14 chętnie wrócę - właśnie w skali 1/72. Tylko muszę wymienić swój stary model Italeri na coś nowszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 16 Lipca 2015 Share Napisano 16 Lipca 2015 Może Fine Molds? Ponoć absolutnie najlepszy model Tomcata w tej skali. Ja go zachowam sobie na czasy, gdy będę w stanie go pootwierać tak jak to sobie wymyślił producent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 18 Lipca 2015 Autor Share Napisano 18 Lipca 2015 Zasadniczo skończony. Galeria będzie po weekendzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 18 Lipca 2015 Share Napisano 18 Lipca 2015 "Well done baby" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 18 Lipca 2015 Share Napisano 18 Lipca 2015 Nic tylko przytulić takie maleństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianC. Napisano 18 Lipca 2015 Share Napisano 18 Lipca 2015 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 18 Lipca 2015 Share Napisano 18 Lipca 2015 elegancki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano 18 Lipca 2015 Share Napisano 18 Lipca 2015 Świetny jest! pomysł z klapami był strzałem w dziesiątkę! gratulacje, kolejny świetny kocurek na forum pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 18 Lipca 2015 Share Napisano 18 Lipca 2015 Na żywo robi WIELKIE wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi