krosto Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 Mój pierwszy bezskrzydłowiec. Nie wiem jak się robi pojazdy wojskowe, ale zawsze musi być ten pierwszy raz. Na warsztat nie miałem czasu, więc wszelkie sugestie dotyczące poprawek proszę zamieszczać tutaj. Co do modelu do zauroczył mnie detal, zdecydowanie polecam. pozdrawiam K Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 Bardzo mi się podoba, szczególnie że pierwszy poza jednym szczegółem - kalka na grillu. Nie mam jednak pomysłu jak by ten numer namalować, ale teraz trochę szpeci to model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zekar Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 Ja bym przykurzył nieco podwozie i koła, ale to tylko moje widzimisie. O kalce na grillu napisał już bazylms. Ale ogólnie bardzo ładny i ciekawy model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1970 Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 Bardzo ładnie wykonany Ford. Kalkę na chłodnicy potraktuj klejem ( zielonym ) Tamki powinna usiąść idealnie, tylko z umiarem kleju bo rozpuszcza napisy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marudek Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 Ciekawe cieniowanie. Myślę, że Microsol i Microset załatwiłyby problem z kalką na grilu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desaxe Posted May 18, 2015 Share Posted May 18, 2015 Bardzo udany model moim zdaniem Zwłaszcza dach mi się podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krosto Posted May 18, 2015 Author Share Posted May 18, 2015 Dzieki Panowie, Fakt - kalka daje w gały. Sasugeruje się poradami i trochę ją podmaluję poydrawiam K Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarekk Posted May 18, 2015 Share Posted May 18, 2015 Jak na pierwsze spotkanie z kołowym modelem to bardzo ładny i udany model. Mam jedną uwagę, to malowanie nie jest z okresu Bitwy Warszawskiej, lecz sporo późniejsze (1926-28). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rack Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 Model bardzo ciekawy. Mnie bardzo podobają się reflektory, możesz napisać jak je zrobiłeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts