krosto Napisano 17 Maja 2015 Share Napisano 17 Maja 2015 Mój pierwszy bezskrzydłowiec. Nie wiem jak się robi pojazdy wojskowe, ale zawsze musi być ten pierwszy raz. Na warsztat nie miałem czasu, więc wszelkie sugestie dotyczące poprawek proszę zamieszczać tutaj. Co do modelu do zauroczył mnie detal, zdecydowanie polecam. pozdrawiam K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Maja 2015 Share Napisano 17 Maja 2015 Bardzo mi się podoba, szczególnie że pierwszy poza jednym szczegółem - kalka na grillu. Nie mam jednak pomysłu jak by ten numer namalować, ale teraz trochę szpeci to model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 17 Maja 2015 Share Napisano 17 Maja 2015 Ja bym przykurzył nieco podwozie i koła, ale to tylko moje widzimisie. O kalce na grillu napisał już bazylms. Ale ogólnie bardzo ładny i ciekawy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 17 Maja 2015 Share Napisano 17 Maja 2015 Bardzo ładnie wykonany Ford. Kalkę na chłodnicy potraktuj klejem ( zielonym ) Tamki powinna usiąść idealnie, tylko z umiarem kleju bo rozpuszcza napisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 17 Maja 2015 Share Napisano 17 Maja 2015 Ciekawe cieniowanie. Myślę, że Microsol i Microset załatwiłyby problem z kalką na grilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 18 Maja 2015 Share Napisano 18 Maja 2015 Bardzo udany model moim zdaniem Zwłaszcza dach mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krosto Napisano 18 Maja 2015 Autor Share Napisano 18 Maja 2015 Dzieki Panowie, Fakt - kalka daje w gały. Sasugeruje się poradami i trochę ją podmaluję poydrawiam K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 18 Maja 2015 Share Napisano 18 Maja 2015 Jak na pierwsze spotkanie z kołowym modelem to bardzo ładny i udany model. Mam jedną uwagę, to malowanie nie jest z okresu Bitwy Warszawskiej, lecz sporo późniejsze (1926-28). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 20 Maja 2015 Share Napisano 20 Maja 2015 Model bardzo ciekawy. Mnie bardzo podobają się reflektory, możesz napisać jak je zrobiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi