zbiegu Napisano 28 Maja 2015 Share Napisano 28 Maja 2015 Witam, oto moja druga w życiu figurka i pierwsza zrobiona przyjmijmy że na poważnie. Kupiona jako odskocznia od smigiel, skrzydeł i silników. Poza nazwa tak naprawdę niewiele o nie wiem. Skala plus minus 1/6. created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 28 Maja 2015 Share Napisano 28 Maja 2015 MANGA.NIE MÓJ ŚWIAT I LIGA .Ale wykonana świetnie.Kolega mój pasjonuje się tym tematem ale bardziej gawędziarz modelarski niż praktykant. Podoba się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 28 Maja 2015 Share Napisano 28 Maja 2015 Dla mnie to wyglada jak animacja komputerowa,nie widac sladu pedzla,wszystko idealne,to jakis fake. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 28 Maja 2015 Share Napisano 28 Maja 2015 fajna niunia i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 28 Maja 2015 Share Napisano 28 Maja 2015 Autor potwierdzi,że figurka malowana natryskowo aerkiem.Dlatego brak śladu,smug pędzla.Niemniej jednak retusz mógł być robiony delikatnie pędzelkiem. No ale to już autor musi nam napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 29 Maja 2015 Share Napisano 29 Maja 2015 Bardzo mi się podoba. Własnie to super miękkie malowanie robi fajny efekt. No i bardzo efektowne fotki !!!! Mega estetyczna praca ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 29 Maja 2015 Autor Share Napisano 29 Maja 2015 Witam ,figurka oczywiście malowana aerografem, jedyne czego dotknął pędzel to oczy, usta i podeszwy butów, plus kilka poprawek a no i czarny marker 0,05 mm do brwi i rzęs. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 29 Maja 2015 Share Napisano 29 Maja 2015 Świetna, zwłaszcza włosy... Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 29 Maja 2015 Share Napisano 29 Maja 2015 Urywa nie powiem co. Świetna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 4 Czerwca 2015 Share Napisano 4 Czerwca 2015 Typowy Garage Kit! I właśnie tak ma wyglądać Bez 'pędzluchowania'! Oczywiście jeśli ktoś lubi, może 'pre' lub 'post-szadingować' areografkiem. W polsce totalnie niszowe modelarstwo, co jest dla mnie niezrozumiałe, bo temat bardzo mocno modelarski. Dużo szlifowania i przygotowania modelu pod malowanie. Ogólnie figurka bardzo mi się podoba Fajnie dobrane kolorki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 6 Października 2015 Share Napisano 6 Października 2015 Faajna lala. Ładnie zmalowana. Jakby sie dało w Polsce kupić taki zestawik żywiczny, to pewnie bym sobie taką postawił, między czołgami, na półce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi