Flachenty Napisano 30 Maja 2015 Share Napisano 30 Maja 2015 Po dłuższym okresie nic nie robienia wziąłem na warsztat samolot który kręcił mnie już dłuższy czas. Na razie powoli przygotowuję sobie kadłub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 31 Maja 2015 Share Napisano 31 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 31 Maja 2015 Share Napisano 31 Maja 2015 Zacnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 31 Maja 2015 Share Napisano 31 Maja 2015 Mam jakiś sentyment do tego samolotu, nieraz je widziałem jak latały w okolicy chętnie popatrzę i pokibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 8 Lipca 2015 Autor Share Napisano 8 Lipca 2015 Dawno nic nie wrzucałem bo i niewiele czasu miałem na modelowanie ale coś tam wydłubałem. Najpierw powycinałem i powklejałem szybki vacu a potem podłubałem w kabinie pilotów Dupy nie urywa ale po złożeniu całości to wiele nie widać Na razie to tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 9 Lipca 2015 Share Napisano 9 Lipca 2015 Oj to będzie dopiero ślicznotka Powodzenia w dalszych pracach! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabatms Napisano 16 Lipca 2015 Share Napisano 16 Lipca 2015 będę również obserwował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 21 Lipca 2015 Share Napisano 21 Lipca 2015 No trochę roboty masz, że tak to ujmę Trzymam kciuki i czekam na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 21 Lipca 2015 Autor Share Napisano 21 Lipca 2015 Małymi kroczkami do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 21 Lipca 2015 Share Napisano 21 Lipca 2015 No, no, fajnie to wygląda. Ja zawsze mam takie ambiwalentne uczucia gdy coś takiego widzę: z jednej strony super to wygląda, z drugiej że szkoda pracy na coś, czego nie będzie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 21 Lipca 2015 Autor Share Napisano 21 Lipca 2015 Wiesz Solo, generalnie robię to dla siebie i w zasadzie ten model ma zaspokoić moją chęć posiadania właśnie takiego modelu. Widać wiele nie będzie ale ja będę wiedział, że tam jest tak jak chciałem (albo przynajmniej tak jak mi wyszło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 21 Lipca 2015 Share Napisano 21 Lipca 2015 Wiem, wiem, ale mnie to trochę boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 21 Lipca 2015 Share Napisano 21 Lipca 2015 No ładne szpeje w środku wyszły Solo - od tego właśnie jest dokumentacja zdjęciowa, żeby wszystko to czego nie będzie widać można było sobie potem obejrzeć ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 21 Lipca 2015 Share Napisano 21 Lipca 2015 Fajniuchno w tym wnętrzu-podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 22 Lipca 2015 Share Napisano 22 Lipca 2015 ... I pomyśleć że człek kiedyś był taki gupi ze zaczynał od sklejenia połówek kadłuba a teraz robimy to prawie na końcu ładne szpeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 22 Lipca 2015 Share Napisano 22 Lipca 2015 Srodek przepiekny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 22 Lipca 2015 Autor Share Napisano 22 Lipca 2015 (edytowane) I jeszcze troszeczkę Edytowane 22 Lipca 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 22 Lipca 2015 Share Napisano 22 Lipca 2015 Smakowite detale. Ta klawiatura to była w zestawie czy sam ją zrobiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 22 Lipca 2015 Autor Share Napisano 22 Lipca 2015 Klawiatura była w zestawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 24 Lipca 2015 Share Napisano 24 Lipca 2015 he he he a już miałem powiedzieć, że ta klawiatura Ci Andrzeju lepiej wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 24 Lipca 2015 Autor Share Napisano 24 Lipca 2015 c.d. uzbrajania kadłuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 24 Lipca 2015 Share Napisano 24 Lipca 2015 Jest fajnie...panie Andrzeju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 25 Lipca 2015 Share Napisano 25 Lipca 2015 To pomarańczowe to co? Tratwy? Bo ładne tempo masz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 25 Lipca 2015 Autor Share Napisano 25 Lipca 2015 i zamykamy kadłub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloszek28 Napisano 25 Lipca 2015 Share Napisano 25 Lipca 2015 Karnisz się wygiął. W Toruniu na MP - dyskwalifikacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi