Flachenty Napisano 13 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2015 Nie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 13 Sierpnia 2015 Share Napisano 13 Sierpnia 2015 Zdradźcie panowie jaki to patent, bo mi się nie chce po internetach szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 14 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2015 Lakier akrylowy światłoutwardzalny. (UV) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 14 Sierpnia 2015 Share Napisano 14 Sierpnia 2015 (edytowane) Całą tą wnękę w reflektorku nim wypełniłeś ......sorry jak gdzies o tym pisałeś ...bo tak zastanawiam się czy zdałoby egzamin w Wildze,te światełko na skrzydle,gdybym spróbował tą metodą... Edytowane 14 Sierpnia 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 14 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2015 Dokładnie tak. Wystrugałem cały środek, dorobiłem elementy wewnętrzne, zmalowałem i zalałem akrylem. Potem pod UV na parę sekund i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 14 Sierpnia 2015 Share Napisano 14 Sierpnia 2015 Zdradźcie panowie jaki to patent, bo mi się nie chce po internetach szukać. Solo, tego w internetach nie znajdziesz To nowa idea i muszę się przyznać, że nad podziw udana, ot takie małe coś co ułatwia życie i pozwala troszkę bardziej realistycznie Wykonać wnętrza reflektorów głowic opto i takie tam Typowe zastosowanie nietypowych materiałów... do typowych modelarskich prac Witamy w XXI wieku Brawo Andrzeju zdolnyś, piękny szperacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 14 Sierpnia 2015 Share Napisano 14 Sierpnia 2015 a takie coś zaleję?...mówie o tym reflektorku na końcu płata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 14 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2015 Teoretycznie tak ale będzie dużo obróbki ściernej. Ja bym tu zrobił owiewkę z cienkiej okładki do bindowania jak tu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 14 Sierpnia 2015 Share Napisano 14 Sierpnia 2015 ...taki też mam plan od początku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 17 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2015 c.d. żeby nie było, że tak beznadziejnie to w oryginale wygląda to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 18 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2015 c.d. Zabawa śmigłem, jako że łopaty śmigła na postoju zawsze są ustawione w chorągiewkę więc tak je sobie zrobiłem no i oczywiście przymierzyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 18 Sierpnia 2015 Share Napisano 18 Sierpnia 2015 Bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 20 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2015 Dziś praktyczne zastosowanie folii aluminiowej czyli ramki do okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 20 Sierpnia 2015 Share Napisano 20 Sierpnia 2015 OOOOj jaka szkoda,że te ramki w orginale nie są srebrne...aż żal je malować ..... ogólnie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 20 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2015 Ja też żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 20 Sierpnia 2015 Share Napisano 20 Sierpnia 2015 Żałuje , że żałujecie a ramki super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 20 Sierpnia 2015 Share Napisano 20 Sierpnia 2015 oooo......następny nocny ptak .......coo nie możemy spać.....zabaweczki nie dają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 20 Sierpnia 2015 Share Napisano 20 Sierpnia 2015 ... ja tak mam, codziennie nie spie do 3-4 pozostałość po niegdysiejszej pracy Ja Sławku śpię przeważnie po 4 godziny, nawet jak rano muszę wcześnie... taki life. Ma to też dobrą stronę mam więcej czasu na różne inne rzeczy niż na sen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 20 Sierpnia 2015 Share Napisano 20 Sierpnia 2015 fakt, mógłbyś je zostawić w oryginalnym kolorze po pomalowaniu nie widać że to ręczne rżnięte koronkowa robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 23 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2015 Jako, że przy modelu niespecjalnie chciało mi się dłubać to wydłubałem sobie podstawkę a potem zaczął mnie denerwować reflektor więc go trochę przerobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 23 Sierpnia 2015 Share Napisano 23 Sierpnia 2015 OOOOj jaka szkoda,że te ramki w orginale nie są srebrne...aż żal je malować ..... ogólnie super dokładnie !! Na podstawce prezentuje się wspaniale ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 23 Sierpnia 2015 Share Napisano 23 Sierpnia 2015 Cacuszko panie Andrzeju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 24 Sierpnia 2015 Share Napisano 24 Sierpnia 2015 Pomysł nad podstawkę świetny, a wykonanie jeszcze lepsze. Już nie mogę się doczekać galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 25 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2015 Sesja bardzo próbna Została jeszcze cała masa rzeczy do zrobienia a większość rzeczy nie jest przyklejona tylko założona do zdjęcia więc może być krzywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 26 Sierpnia 2015 Share Napisano 26 Sierpnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi