krzysztof66 Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Witam dzisiaj pokazuję mój najnowszy ulepek a mianowicie King Tiger z Eduarda nr3715.Model wykonałem prosto z pudełka,do malowania użyłem farb vallejo zestaw Dunkelgelb nr78.401.Ocenę jak zwykle pozostawiam wam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
war_men Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Dla mnie fajny, tylko jeden mały mankament dotyczący gąsienic. Trzeba poprawić zwis za kołem napędowym. Lubię takie czyste modele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted June 12, 2015 Share Posted June 12, 2015 Wygląda bardzo dobrze. Daj podstawkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desaxe Posted June 12, 2015 Share Posted June 12, 2015 Fajny kociak, umknęła mi wcześniej ta galeria jakoś Taki Tygrys z końca produkcji i z miniowymi wstawkami ma bardzo fajny klimat moim zdaniem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted June 13, 2015 Share Posted June 13, 2015 Malowanie mi sie podoba, jednak trochę za sterylny jak na moj gust. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysztof66 Posted June 13, 2015 Author Share Posted June 13, 2015 Dzięki Panowie już myślałem że nic nie napiszecie pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal0281 Posted June 13, 2015 Share Posted June 13, 2015 Wyszlo calkiem fajnie, na tyle fajnie, ze szkoda to tak zostawic jak jest. Na zdjeciach widze dobrze sklejony, pomalowany i potraktowany washem model. Teraz dodaj obicia, oleje, pigmenty, moze nawet troche blotka i bedzie super model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenek Posted June 13, 2015 Share Posted June 13, 2015 Fajnie wyszedl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzychuP Posted June 14, 2015 Share Posted June 14, 2015 Model wyszedł fajnie ,czysto.Techniczna uwaga lufy nie malowano minią. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysztof66 Posted July 2, 2015 Author Share Posted July 2, 2015 Witam,do tigerka postanowiłem zrobic podstawkę.Na początek specjalne podziękowania dla gorlocka,podpatrzyłem u niego w temacie sadzenie trawy i postanowiłem skonstruowac sadzarkę Użyłem trawy Heki i Polak 3mm ,ale wydaje mi się za krótka choc pięknie stoi,cóż nie miałem innej,figurka to jakaś żywica z dawnych czasów,jeszcze dorobię ozdobne listewki do okoła całej podstawki i niech sobie stoi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts