krzysztof66 Napisano 8 Czerwca 2015 Share Napisano 8 Czerwca 2015 Witam dzisiaj pokazuję mój najnowszy ulepek a mianowicie King Tiger z Eduarda nr3715.Model wykonałem prosto z pudełka,do malowania użyłem farb vallejo zestaw Dunkelgelb nr78.401.Ocenę jak zwykle pozostawiam wam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
war_men Napisano 8 Czerwca 2015 Share Napisano 8 Czerwca 2015 Dla mnie fajny, tylko jeden mały mankament dotyczący gąsienic. Trzeba poprawić zwis za kołem napędowym. Lubię takie czyste modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 12 Czerwca 2015 Share Napisano 12 Czerwca 2015 Wygląda bardzo dobrze. Daj podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 12 Czerwca 2015 Share Napisano 12 Czerwca 2015 Fajny kociak, umknęła mi wcześniej ta galeria jakoś Taki Tygrys z końca produkcji i z miniowymi wstawkami ma bardzo fajny klimat moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Czerwca 2015 Share Napisano 13 Czerwca 2015 Malowanie mi sie podoba, jednak trochę za sterylny jak na moj gust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 13 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2015 Dzięki Panowie już myślałem że nic nie napiszecie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 13 Czerwca 2015 Share Napisano 13 Czerwca 2015 Wyszlo calkiem fajnie, na tyle fajnie, ze szkoda to tak zostawic jak jest. Na zdjeciach widze dobrze sklejony, pomalowany i potraktowany washem model. Teraz dodaj obicia, oleje, pigmenty, moze nawet troche blotka i bedzie super model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 13 Czerwca 2015 Share Napisano 13 Czerwca 2015 Fajnie wyszedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 14 Czerwca 2015 Share Napisano 14 Czerwca 2015 Model wyszedł fajnie ,czysto.Techniczna uwaga lufy nie malowano minią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 2 Lipca 2015 Autor Share Napisano 2 Lipca 2015 Witam,do tigerka postanowiłem zrobic podstawkę.Na początek specjalne podziękowania dla gorlocka,podpatrzyłem u niego w temacie sadzenie trawy i postanowiłem skonstruowac sadzarkę Użyłem trawy Heki i Polak 3mm ,ale wydaje mi się za krótka choc pięknie stoi,cóż nie miałem innej,figurka to jakaś żywica z dawnych czasów,jeszcze dorobię ozdobne listewki do okoła całej podstawki i niech sobie stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi