Przemysław Szymczyk Napisano 16 Czerwca 2015 Share Napisano 16 Czerwca 2015 Witam W końcu udało mi się zmalować coś na półkę Popiersie Alexandros Models, maziane akrylami vallejo Wszelkie opinie mile widziane Pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludwig hahn Napisano 16 Czerwca 2015 Share Napisano 16 Czerwca 2015 Śliczniutki -jak malowany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 16 Czerwca 2015 Share Napisano 16 Czerwca 2015 W oczach ma ZUUUUOOOOOOOOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 16 Czerwca 2015 Share Napisano 16 Czerwca 2015 Samo ZUUUUOOOOOO!!!!!Palce mu poprawisz?bo jakoś odstają od reszty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 16 Czerwca 2015 Share Napisano 16 Czerwca 2015 Lol,zly wzrok,gdyby mogl nim zabijac nie potrzebowalby sniperki.Uwazam ze palce sa w porzadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 16 Czerwca 2015 Share Napisano 16 Czerwca 2015 Cieszy mnie ze nikt nie napisal o Zajcewie... I niech tak juz zostanie A figur bardzo fajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 16 Czerwca 2015 Share Napisano 16 Czerwca 2015 O kim? Każdy snajper to psychol, co widać.. ;) Gratuluję i pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 17 Czerwca 2015 Share Napisano 17 Czerwca 2015 Swietnie pomalowany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 17 Czerwca 2015 Share Napisano 17 Czerwca 2015 Pięknie wymalowane popiersie. Ma klimat Gratuluję i pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 17 Czerwca 2015 Share Napisano 17 Czerwca 2015 Cieszy mnie ze nikt nie napisal o Zajcewie Ależ to jest Zajcew i nie ma co się oszukiwać A konkretnie Jude Law z "Wróg u bram", bo ten prawdziwy Zajcew nie był ani trochę podobny do tego filmowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 17 Czerwca 2015 Share Napisano 17 Czerwca 2015 Hehehe... W filmie o nim to byly tylko trzy prawdy: ze byl, ze byl w Stalingradzie i ze uzyywal mosina. I to na tyle. Cala reszta, wlacznie z tym iz byl wybitnym snajperem to sowiecka propaganda plus hollywoodska radosna tworczosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 17 Czerwca 2015 Share Napisano 17 Czerwca 2015 Tak jak zapewne i Chris Kyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemysław Szymczyk Napisano 18 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2015 Dzięki za opinie! Paluchy jeszcze poprawię, bo faktycznie odstają jakością ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemysław Szymczyk Napisano 18 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2015 poprawiłem, dodałem też kurek zamka karabinu, bo się producentowi zapomniało, a ja nie zwróciłem uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 18 Czerwca 2015 Share Napisano 18 Czerwca 2015 Dalej ma ZUUOO w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 20 Lipca 2015 Share Napisano 20 Lipca 2015 fajny. tylko twarz. Wygląda trochę jak ikona. I dłonie ma jak lafirynda zombi ,-)) takie damskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 24 Lipca 2015 Share Napisano 24 Lipca 2015 Efekt bezdyskusyjny, tym bardziej, że "wyciągniecie" tego samymi akrylami to wyczyn daleko po za moim zasięgiem. Gratuluje pięknej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi