KRL Napisano 2 Sierpnia 2015 Share Napisano 2 Sierpnia 2015 A skąd zamawiasz kalki ja właśnie muszę zamówić coś do nowego nabytku dość nietypowego i tam kalek brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 2 Sierpnia 2015 Share Napisano 2 Sierpnia 2015 Oznaczeniu ORP należy się szacunek, a nie dziwactwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 2 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2015 A skąd zamawiasz kalki ja właśnie muszę zamówić coś do nowego nabytku dość nietypowego i tam kalek brak. Znanym i sprawdzonym dostawcą kalek jest Melius Manu - projektują i wykonują, kosztowo i jakościowo bardzo przyzwoicie. memberlist.php?mode=viewprofile&u=16718 Oznaczeniu ORP należy się szacunek, a nie dziwactwa... Dlatego pisałem, że to s-f i wzorowanie się na amerykańskiej tradycji w nazewnictwie okrętów nazwiskami prezydentów. ORP Andrzej Duda brzmi naprawdę dobrze, choć trochę obawiałbym się czy ludzie nie odebraliby tego jako głupiego żartu z naszego prezydenta, co nie jest moją intencją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 2 Sierpnia 2015 Share Napisano 2 Sierpnia 2015 Super będę miał model jedyny w swoim rodzaju. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 2 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2015 Galeria gotowa: zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi