7urgen Napisano 9 Września 2015 Share Napisano 9 Września 2015 Powinien. Z lekkim polyskiem. Poza tym troche lampasa na nogawce. W koncu to Pan general... Poza tym super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
destroyer Napisano 9 Września 2015 Share Napisano 9 Września 2015 Jest dobrze.Trochę suchego pędzla i zobaczysz jak sie zmieni na korzyść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 11 Września 2015 Share Napisano 11 Września 2015 Znacznie lepsza ta facjata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 17 Września 2015 Autor Share Napisano 17 Września 2015 Zrobiłem coś na kształt zrytego pola, użyte materiały to fuga, wikol i piach , figsy bardzo powoli maluję bo mnie wkurzają te małe szkopy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 28 Września 2015 Autor Share Napisano 28 Września 2015 I kolejna aktualizacja, dojdą jeszcze skrzynki z amunicją. Zdjęcia bardzo słaby, sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek 80 Napisano 28 Września 2015 Share Napisano 28 Września 2015 E tam,generał to swój chłop i nawet chciał pomóc... A co do dioramki to wygląda super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 28 Września 2015 Share Napisano 28 Września 2015 Jak dla mnie moze zostac tak choc moze i Spotter ma troszke racji. Moze wystarczylby dowodca czolgu wyprezony przed generalem.... Ale to tylko taka sugestia. Natomiast sugestia nie jest fakt ze powinienes zrobic jeszcze dwa male kroczki zeby wszystko wygladalo jak tort z wisienka na czubku a nie jak tort bez wisienki. Patki i naramienniki czolgist w czarnym wdzianku powinny miec rozowe wypustki (o czaszkach na patkach nie wspomne) i obszycia na czapkach obu czolgistow. One swieca powalajaca pustka a jednak orzel narodowy powinien byc na jednej i na drugiej. Kokrad wehrmachtu sie nawet nie domagam. Poza w/w brakami, jak dla mnie bardzo fajna dioramka i wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 28 Września 2015 Autor Share Napisano 28 Września 2015 Zdjęcia kaprawe,dlatego nie widać dobrze a tam są te różowe wypustki na czapkach i gapy namalowane, generał zostanie bo nie mam innej figsy odpowiedniej a poza tym myślę że pierwsze tygrysy ,wunderwafe jak cholera to chyba poważny generał doglądał a nie jakiś sztyft Zręsztą z tej figsy jest najbardziej zadowolony i zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Września 2015 Share Napisano 29 Września 2015 Spoko, pyta się chłopaków czego potrzebują. Ładnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 29 Września 2015 Share Napisano 29 Września 2015 To jak masz to wymalowane to spoko, przepraszam ze zawracalem glowe. Fakt ze na fotach nie widac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 29 Września 2015 Autor Share Napisano 29 Września 2015 Nie ma za co przepraszać, fajnie że się ktoś interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 30 Września 2015 Share Napisano 30 Września 2015 Figureczka elegancko pomalowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 30 Września 2015 Autor Share Napisano 30 Września 2015 Model uważam za ukończony, dziękuję wszystkim za porady i zainteresowanie. viewtopic.php?f=68&t=50868 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi