M.A.V. Napisano 28 Lipca 2015 Share Napisano 28 Lipca 2015 Teraz będzie coś bardziej z Twojej półki bo będzie latające Czyżby jakaś pokrakowe czółno ze skrzydłami się szykuje? już zacieram łapska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 28 Lipca 2015 Autor Share Napisano 28 Lipca 2015 Pokrakowe tak... czółno nie W relacji gdzieś na ostatnich stronach jest fota przyszłej ofiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 28 Lipca 2015 Share Napisano 28 Lipca 2015 Roland C.II? Cokolwiek to jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurayahip Napisano 2 Sierpnia 2015 Share Napisano 2 Sierpnia 2015 Okręcik wyszedł Ci całkiem smakowicie....ale te figurki , no to jest do poprawki. Spójrz do swojej szafy , jakie ciuchy tak się świecą ? Pewnie tyko smoking lub sylwestrowe kreacje kobitek. Masz dryg w rekach , podcieniuj matrosów trochę i matowym lackiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 2 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2015 Kiedy oni są matowi (no może poza lakierkami jednego z pajaców przy wciągarce) i pocieniowani .... może moje nieudolne cieniowanie wygląda jak odblaski. To moje pierwsze figsy więc na pewno brakuje im sporo do ideału, ale oglądani gołym okiem nie odstają chyba aż tak bardzo od reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 3 Sierpnia 2015 Share Napisano 3 Sierpnia 2015 Na moim kompie są matowi. Może ktoś Ci jurayahip przetarł ekran Sidoluxem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurayahip Napisano 6 Sierpnia 2015 Share Napisano 6 Sierpnia 2015 U mnie świecą odblaskiem ... a na ekran nie narzekam.Lakierki i owszem , ale czy to matrosy czy nie buty zawsze muszą by na glanz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 6 Sierpnia 2015 Share Napisano 6 Sierpnia 2015 oj tam oj tam... po pierwsze, to scenka typowo portowa, więc chłopaki nie są zmaltretowani wielodniowym rejsem w spartańskich warunkach... po drugie, torpeda jest ćwiczebna wiec to pewnie młokosi z jakiegoś ULDu... po trzecie, skoro świeżaki więc i mundurki mają ze świeżego przydziału, jeszcze nie sponiewierane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 9 Października 2015 Share Napisano 9 Października 2015 Jak dla mnie pancerniaka Genialny on Ci jest. Czapki z głów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi