Szydercza Gała Posted July 11, 2015 Share Posted July 11, 2015 (edited) W sumie bredzenia było 21 stron w WARSZTACIE więc zacznijmy od fotek. Tak jak obiecałem jest ich duuużo Na koniec dwie słitfocie ze starszym karłowatym bratem, akurat przechodzącym okresowy przegląd w tej samej stoczni Skończyłem, możecie jeździć jak na burej kobyle, Pułkownik Mitrofanow dał dyspensę WIELKIE JOŁ Edited July 11, 2015 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudyhunter Posted July 11, 2015 Share Posted July 11, 2015 Świetna robota ! Aż odechciało mi się wstawiać swoją galerię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacman Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Pięknie. Nawet bez papierosa pięknie... Bardzo pieczołowicie wykonany model i super pomalowany Gratulacje - i dzięki za ciekawy wątek przygodowo-technologiczny! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1970 Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Piękny! Ale galeria jest niepełna, brakuje VIP-ów na odsłonie tak wspaniałego modelu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek d Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Pięknie, ale praca pod nadzorem pułkownika innych efektów dać nie mogła. Mimo to pułkownik postanowił oddać Tow. Szyderczemu jeden z swoich medali, jeden z tych który nie mieści mu się na klacie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doody Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 (edited) Pięknie wykonany model! Bardzo dobra galeria. Malowanie i brudzenie rewelacyjne. Co tu dużo gadać Gratulacje!!! Jako były emigrant irlandzki pozdrawiam serdecznie Edited July 12, 2015 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biegacz90 Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 bardzo się podoba tylko czemu ten jeden szkopek siedzi na torpedzie w trakcie załadunku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irlandczyk85 Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Śliczny model.Graty.Cały warsztat śledziłem kunsztu modelarskiego pozazdrościć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zibi85mig Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Ładna rodzinka (szkoda tylko że ogórecznik nie pasuje do tej skali albo równie piękny kartonowy "liberciak"), fotka nr6 od końca bardzo krasiwa. Pasowałaby tutaj piękna blond włosa znajoma Ciapka(do nazistowskich aryjskich matrosów), no ale została rozstrzelana... Miłego klejenia "szmatopłata". Pozdrawia była szkocka emigracja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Reflect Posted July 12, 2015 Super Moderator Share Posted July 12, 2015 Bardzo dobry model! Dużo się napracowałeś! Dzięki za świetną relację! pozdrawiam Christian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szydercza Gała Posted July 12, 2015 Author Share Posted July 12, 2015 Podziękował Panowie, Podziękował. Nie jest wcale taki rewelacyjny, ale plusem jest to że popełniłem przy nim mniej błędów niż przy ostatnim, znaczy się jest postęp Co do pana jadącego na torpedzie to inspiracją było to foto: Było również inspiracją do użycia kolorowej ćwiczebnej torpedy. Ogólnie to fajna jest ta skala dla podłodek, można się bardziej wyżyć niż w 1:350. Jęsli chodzi o pływadła to moje dwie ulubione skale. Co do VIP-ów to galeria musi być grzeczna i uczesana, nawet temat dałem ludzki Moi wyimaginowani koledzy dominują relacje, no ale w końcu dzieś człowiek musi być poważny nie?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Dzięki nadzorowi Pułkownika powstało ładne cygaro. No, twój wkład też był znaczący. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 sehr gut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
okonek Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 Widziałem na żywo. Brawo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polski_Czołgista Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 Podziwiam bo części w takim modelu są strasznie małe i trudno je wyszlifować. Dlatego unikam statków Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacman Posted July 26, 2015 Share Posted July 26, 2015 No i jest pierwsza strona Gratulacji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szydercza Gała Posted July 26, 2015 Author Share Posted July 26, 2015 Niniejszym dziENkujEM Szanownej Admiralicji za wyróżnienie Gerd musiałeś widzieć jakiegoś innego, bo tego to na żywo widziała tylko Żona Zofjia i Klon Pierworodny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forest Posted July 26, 2015 Share Posted July 26, 2015 Pogratulować "winietki" forumowej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted July 26, 2015 Share Posted July 26, 2015 Gratki za focię - zaiste inaczej stać się nie mogło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doody Posted July 27, 2015 Share Posted July 27, 2015 Gratulacje za fotę Admina! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biegacz90 Posted July 27, 2015 Share Posted July 27, 2015 całkiem fajny ten rekin na głównej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solo Posted July 27, 2015 Share Posted July 27, 2015 Przepiękna robota i model, a warsztat jeszcze lepszy. Kiedy kolejny, bo chcę poczytać, kij z tym jaki to będzie model? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szydercza Gała Posted July 27, 2015 Author Share Posted July 27, 2015 Jak wrócę z urlopu czyli coś w okolicy trzeciego sierpnia. Teraz będzie coś bardziej z Twojej półki bo będzie latające Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solo Posted July 27, 2015 Share Posted July 27, 2015 Oby latało i strzelało do złych ludzi. Po przemyśleniu... nie musi tylko do złych... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts