bazylms Napisano 22 Września 2016 Share Napisano 22 Września 2016 Ładnie. Maluj Grzesiek te plecaki, kończ go i bierz się za coś następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Września 2016 Share Napisano 22 Września 2016 ...i bierz się za coś następnego. To jest mój plan po Strykerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Września 2016 Share Napisano 23 Września 2016 To tym bardziej kończ Strykera bo ciekawy pojazd się na warsztacie szykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Września 2016 Share Napisano 28 Września 2016 Jeszcze jedna pierdółka, którą bardzo chciałem mieć na tym modelu: Myślicie, że może zostać jak jest, czy jeszcze powalczyć ?? Ten banner, to na razie tylko wydruk, bez zabaw z wikolem itd. itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Września 2016 Share Napisano 28 Września 2016 Ciekawy dodatek - ja bym w to poszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Marca 2017 Share Napisano 18 Marca 2017 Dla zainteresowanych! Galeria gotowego modelu, już dostępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi