radek1697 Napisano 16 Lipca 2015 Share Napisano 16 Lipca 2015 Witam! Chciałbym przedstawić moją ostatnią prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek1697 Napisano 17 Lipca 2015 Autor Share Napisano 17 Lipca 2015 Dzięki za komentarz, co do regału to starałem się opierać jak najwierniej na zdjęciach. Zazdroszczę że mogłeś na własne oczy zobaczyć tę pojazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas193 Napisano 17 Lipca 2015 Share Napisano 17 Lipca 2015 Fajnie, że poprawiasz to co dał producent. Szkoda tylko, że zdjęcia takie malutkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 24 Lipca 2015 Share Napisano 24 Lipca 2015 O! Mam towarzystwo. Jeszcze paru kolegów i "projekt grupowy" by się ulągł. Zamykasz drzwi czy zostawiasz go wyotwieranego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek1697 Napisano 26 Lipca 2015 Autor Share Napisano 26 Lipca 2015 O! Mam towarzystwo. Jeszcze paru kolegów i "projekt grupowy" by się ulągł. Zamykasz drzwi czy zostawiasz go wyotwieranego? Pojekt grupowy to fajny pomysł mam jeszcze zrobione inne pojazdy z Afganistanu w polskich barwach. Drzwi zostaną otwarte i postaram się jak najbardziej urozmaicić wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 27 Lipca 2015 Share Napisano 27 Lipca 2015 U mnie lezy w szafie... Jak najbardziej projekt grupowy byłby fajny...mozna rozszerzyć o polskie pojazdy z Afganistanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas193 Napisano 27 Lipca 2015 Share Napisano 27 Lipca 2015 Ja też mam i kilka innych pod PKW ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 28 Lipca 2015 Share Napisano 28 Lipca 2015 Kontynuując OT z chęcią bym popatrzył na projekt grupowy " Wozy bojowe PWK A-stan". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 28 Lipca 2015 Share Napisano 28 Lipca 2015 Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek1697 Napisano 13 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2015 Porcja kolejnych zdjęć, model zrobiony tak na 80%, potrzebuje jeszcze trochę poprawek i dodania kilku elementów. Przy okazji zaczęła powstawać nieco przerośnięta podstawka, też nie jest do końca skończona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Sierpnia 2015 Share Napisano 13 Sierpnia 2015 Wygląda dobrze. Troszke to podłoże na podstawkce za duże kamienie ma jak na mój gust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 14 Sierpnia 2015 Share Napisano 14 Sierpnia 2015 eeeeeeeeeee.... dobrze jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 15 Sierpnia 2015 Share Napisano 15 Sierpnia 2015 Bardzo miodna scenka. Nie za duża, nie za mała, taka w sam raz. Fajnie wyszła Ci blacha na daszku. Czy ta żółta bańka i niebieskie beczki są z jakiegoś zestawu ? Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Sierpnia 2015 Share Napisano 15 Sierpnia 2015 Źle się wyraziłem. Na twojej fotce dobrze to widać - chodziło mi o to że jest nie równe. U ciebie na fotce jest tak jak chciałem napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 15 Sierpnia 2015 Share Napisano 15 Sierpnia 2015 Ładnie! Ja bym dał jednak trochę więcej kurzu na oponach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek1697 Napisano 15 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2015 Bardzo miodna scenka. Nie za duża, nie za mała, taka w sam raz. Fajnie wyszła Ci blacha na daszku. Czy ta żółta bańka i niebieskie beczki są z jakiegoś zestawu ? bańki i beczki pochodzą z zestawu od pro art models Modern oil/chemical drums and canisters set (PAU-35011) Ładnie! Ja bym dał jednak trochę więcej kurzu na oponach. Faktycznie, na obecną chwile koła są za mało zakurzone tak jak cały pojazd, jeszcze to poprawie. Fajnie zakurzenie kół jest pokazane na zdjęciu które wstawił Gerd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 16 Sierpnia 2015 Share Napisano 16 Sierpnia 2015 Dzięki za info. Przyda się jak się w końcu doczekamy "Rośka" w 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi