Super Moderator Reflect Napisano 15 Października 2015 Super Moderator Share Napisano 15 Października 2015 Bardzo fajnie! Jak pasowanie? Będziesz wypełniał, czy może lecisz z podkładem? Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 15 Października 2015 Autor Share Napisano 15 Października 2015 I malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kerm Napisano 15 Października 2015 Share Napisano 15 Października 2015 Kurde, jak nie gustuję w ciapkach to... to jest naprawdę ładne. Bardzo fajne malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 15 Października 2015 Autor Share Napisano 15 Października 2015 Bardzo fajnie! Jak pasowanie? Będziesz wypełniał, czy może lecisz z podkładem? Pozdrawiam Christian Wszystkie ewentualne szczeliny zalewam Bondiciem,nie używam szpachli po prostu nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 15 Października 2015 Autor Share Napisano 15 Października 2015 Kurde, jak nie gustuję w ciapkach to... to jest naprawdę ładne. Bardzo fajne malowanie. Dzięki takie ciapy no może nie identyczne są na zdjęciu referencyjnym,później jeszcze je rozjaśnię olejami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 16 Października 2015 Share Napisano 16 Października 2015 Mam nawet ksywkę dla niego: "Milka". ;) Bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Października 2015 Share Napisano 16 Października 2015 Tylko zamiast mleka daje metalem, he, he. Malowanie bardzo ładnie wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knjaz Napisano 17 Października 2015 Share Napisano 17 Października 2015 I długopis Kredyty-Chwilówki. Stąd tyle dodatków w beteerze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verde Napisano 17 Października 2015 Share Napisano 17 Października 2015 Tak sobie podglądam po cichu i bardzo fajnie wygląd . Szkoda tylko, że zdjęcia przestały się wyświetlać ( a przynajmniej mi ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 18 Października 2015 Share Napisano 18 Października 2015 Mi również sięfotki nie wyglądają, a na bank jest na co popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 19 Października 2015 Autor Share Napisano 19 Października 2015 Kurcze o co chodzi z tymi fotami może pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 19 Października 2015 Share Napisano 19 Października 2015 Kurcze o co chodzi z tymi fotami może pomożecie? Ja używam Photobucket. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 19 Października 2015 Autor Share Napisano 19 Października 2015 To już kumam fotosik zablokował mi foty,chcą jakąś kaskę ze mnie zedrzeć ,będę musiał wszystko wrzucić na photobucka . Dzięki za podpowiedź Makinen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Października 2015 Share Napisano 19 Października 2015 Zawsze możesz użyć Picasa - jest za free. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 8 Listopada 2015 Autor Share Napisano 8 Listopada 2015 Na dzień dzisiejszy wygląda tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 9 Listopada 2015 Share Napisano 9 Listopada 2015 Śliczności !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Listopada 2015 Share Napisano 9 Listopada 2015 Efektownie się prezentuje po tym washu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 9 Listopada 2015 Share Napisano 9 Listopada 2015 Miły dla oka modelik. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 26 Listopada 2015 Autor Share Napisano 26 Listopada 2015 The End I jeszcze się pochwalę Na konkursie w Katowicach moje dwa modele zostały wyróżnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 27 Listopada 2015 Share Napisano 27 Listopada 2015 Gratulacje !! Zasłużone medale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 28 Listopada 2015 Autor Share Napisano 28 Listopada 2015 Dzięki Paweł to był mój debiut,moim zdaniem było wiele lepszych prac,sam nie wiem jak to się stało. Jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 28 Listopada 2015 Share Napisano 28 Listopada 2015 Dzięki Paweł to był mój debiut,moim zdaniem było wiele lepszych prac,sam nie wiem jak to się stało. Jeszcze raz dzięki Jak to nie wiesz jak to się stało ? Zasłużyłeś sobie. Sędziowie tak uznali więc model nagrodzony. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi