Robertas Napisano 21 Sierpnia 2015 Share Napisano 21 Sierpnia 2015 A co z drzwiamy salonu? Na originalie one pszejrzyste i s nizu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 21 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2015 No racja dzieki za czujnosc trza bedzie podocinac jeszcze, sie mi te wersje mieszaja ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 24 Sierpnia 2015 Share Napisano 24 Sierpnia 2015 Dodasz tę karteczkę "Follow me"? Bardzo ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 26 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2015 he he - Follow me to w US, a ja Izraelczyka robię ;) Ale pomysł ciekawy... Dorobiłem okienka dolne w bocznych drzwiczkach i testowo pomalowałem nowym kolorkiem. Teraz jest OK W ramach planowania kolejnego kroku zastawiałem się jak/z czego zrobić wydechy, które w wersji Izraelskiej są okrągłe, a w zestawie mają krztałt nereczki. Po zmierzeniu wyszło, że mają one 5mm średnicy i pierwsze co mi się nasunęło to łuska 5,56. Niestety takiej cienizny to ja raczej nie używam więc przetrzepawszy śmieci w piwnicy okazało się, że mam tylko 1 takową :/ Pasuje idealnie, muszę jeszcze sprawdzić jak się toto tnie i maluje. Ale nie ma tego złego - mam pretekst sobie pojechać z beryla postrzelać ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 26 Sierpnia 2015 Share Napisano 26 Sierpnia 2015 Kurczaki łuski jako surowiec w modelarstwie? Tego jeszcze nie grali. A jakie pozyskiwanie surowca przyjemne a zarazem kosztowne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 26 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2015 Trochę tak - Otwock mówisz Tam (może to juz Józefów...)jest fajne miejsce do pozyskiwania surowca ;P I w przeciwieństwie do ZKSu gdzie trochę trenowałem raczej nie ma prawa się zdarzyć sytuacja jak koleś naładowanym margolinem po całej sali machał :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 26 Sierpnia 2015 Share Napisano 26 Sierpnia 2015 9tka powiadasz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 26 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2015 Owszem - ładne menu mają ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 26 Sierpnia 2015 Share Napisano 26 Sierpnia 2015 zrobił się wam tutaj bardzo przyjemny grajdołek helikopterowy. Chyba zlepie jakiś wiatrak, żeby się cieszyć tą miłą atmosferą ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 26 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2015 zrobił się wam tutaj bardzo przyjemny grajdołek helikopterowy. Chyba zlepie jakiś wiatrak, żeby się cieszyć tą miłą atmosferą ,-)) Zapraszamy!!! Za taką decyzję to już Ci piwo wiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 26 Sierpnia 2015 Share Napisano 26 Sierpnia 2015 Muszę w końcu zajrzeć w to menu, w szczegolnosci że co rano przejeżdzam obok jadąc do fabryki ;) Spiton wiatrak w Twoim wydaniu, to może byc ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 26 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2015 Moses - polecam (jeżeli jeszcze mają) HK USP - dla mnie cód miód i poezja jeśli chodzi o strzelanie z 9mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 26 Sierpnia 2015 Share Napisano 26 Sierpnia 2015 Panowie ... tak beze mnie Pawełku jak chcesz patent na wydechy to weź to co ja w LPR-rze słomki do napoi Spiton, czekamy zatem w naszym wiatrakowym grajdołku, na twe zacne wypociny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 26 Sierpnia 2015 Share Napisano 26 Sierpnia 2015 Muszę w końcu zajrzeć w to menu, w szczegolnosci że co rano przejeżdzam obok jadąc do fabryki ;) Spiton wiatrak w Twoim wydaniu, to może byc ciekawe Obawiam się że to dosyć łatwo sobie wyobrazić. Moje wiatraki wyglądałyby bardzo podobnie to tych Mitrandirowych ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 26 Sierpnia 2015 Share Napisano 26 Sierpnia 2015 Słomki do napojów moim zdaniem wygrywają. Spokojniej, ciszej i przyjemniej pozyskuje się surowiec. No i BHP obejmuje nie wsadzenie jej sobie do oka jedynie. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 26 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2015 No ale czy słomki są w kalibrze NATO?? ;P Cholerka - nie mam słomek :/ Grześ - nic bez Ciebie - tobie do twarzy było z MSBSem więc jesteś dobrym kandydatem do pozyskiwania materiału ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 26 Sierpnia 2015 Share Napisano 26 Sierpnia 2015 Nie, ale w podobnym kalibrze sa polistyrenowe preciki do balonikow dla dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 26 Sierpnia 2015 Share Napisano 26 Sierpnia 2015 Ja mam w swojej "modellandi", szufladkę, do której odkładam napotkane w życiu plastikowe i nie tylko rureczki o "modelarskich" przekrojach. I sobie to chwale. ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 27 Sierpnia 2015 Share Napisano 27 Sierpnia 2015 Muszę w końcu zajrzeć w to menu, w szczegolnosci że co rano przejeżdzam obok jadąc do fabryki ;) Spiton wiatrak w Twoim wydaniu, to może byc ciekawe Obawiam się że to dosyć łatwo sobie wyobrazić. Moje wiatraki wyglądałyby bardzo podobnie to tych Mitrandirowych ,-)) Odgrażasz się Przyjąłem wyzwanie... założę się, że nie spierdzielisz modelu tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 27 Sierpnia 2015 Share Napisano 27 Sierpnia 2015 Czy słuszne mam wrażenie że brać helikopterowa to gdzieś z moich okolic jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 27 Sierpnia 2015 Share Napisano 27 Sierpnia 2015 słusznie Ale przygarniemy wszystkie dobre dusze : nie krępuj się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 27 Sierpnia 2015 Share Napisano 27 Sierpnia 2015 Ok nie będę się krępował Zgadamy sie na PRVie aby Stakorowi już nie syfić w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 27 Sierpnia 2015 Share Napisano 27 Sierpnia 2015 Hmm faktycznie ja nie mam w nagłówku skąd wypełzłem Już to naprawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 zrobił się wam tutaj bardzo przyjemny grajdołek helikopterowy. Chyba zlepie jakiś wiatrak, żeby się cieszyć tą miłą atmosferą ,-)) p.s.mogę ci pomóc wybrać jakieś śmigło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 zrobił się wam tutaj bardzo przyjemny grajdołek helikopterowy. Chyba zlepie jakiś wiatrak, żeby się cieszyć tą miłą atmosferą ,-)) p.s.mogę ci pomóc wybrać jakieś śmigło Spiton , jakby co to zapraszam, coś sobie wybierzesz i obejrzysz przed zakupem... na półce leży jakieś dwieście parę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi