Solo Napisano 31 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Ten temat można stosować aż do wynaturzenia, typu F-4C w malowaniu wietnamskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooh Napisano 1 Września 2015 Share Napisano 1 Września 2015 Ja również postaram z czymś wystartować, ale póki co nie mam pomysłu na model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 1 Września 2015 Share Napisano 1 Września 2015 Ha, zostałem dopuszczony przez szefostwo do konkursu z zaczętym F-14. Tak, że witam na pokładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Września 2015 Autor Share Napisano 1 Września 2015 F-14, F-15, F-16... Fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sinirlan Napisano 1 Września 2015 Share Napisano 1 Września 2015 F-14, F-15, F-16... Fajnie. Jeszcze niech ktoś dojdzie z F/A-18, F-22 i F-35 to będziemy mieli przegląd amerykańskiego lotnictwa myśliwskiego 1974-2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 1 Września 2015 Share Napisano 1 Września 2015 W ramach równowagi rozważę przyłączenie się z samolotem z drugiej strony kurtyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 1 Września 2015 Share Napisano 1 Września 2015 Mi chodzi po głowie muzealny Ił 28 w scenerii zimowej. O taki, to ja na fotce gdzieś około 1980 r. created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Września 2015 Autor Share Napisano 1 Września 2015 Jako że warsztatów jest coraz więcej, może warto pomyśleć o wydzieleniu subforów na warsztaty lotnicze i pancerne, oraz resztę, bo coraz trudniej w tym się połapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sinirlan Napisano 4 Września 2015 Share Napisano 4 Września 2015 Twoje prośby zostały wysłuchane Solo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 4 Września 2015 Autor Share Napisano 4 Września 2015 I dobrze, teraz jest wygodniej. Przy okazji, fajny podział klas. Wychodzi na to, że Solo jest modelarzem 1 klasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_s Napisano 4 Września 2015 Share Napisano 4 Września 2015 Wychodzi na to, że Solo jest modelarzem 1 klasy. Takie sformułowania zawsze kojarzą mi się z przynależeniem do szkoły podstawowej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Września 2015 Share Napisano 13 Września 2015 Dziś na wystawie znalazłem takiego zimowca: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 9 Października 2015 Share Napisano 9 Października 2015 W ostatni weekend miałem przyjemność odwiedzić wraz z dwoma swoimi modelami festiwal modeli lotniczych w Holandii. Wspominając o naszym konkursie zimowym podsunięto mi pomysł na wykonanie modelu samolot Tornado w podobno bardzo nietypowym kamuflażu Arctic. Dziś przeszukując sieć faktycznie utwierdziłem się że kamuflaż dość nie typowy - fotek jak na lekarstwo. Przekazuję pomysł może ktoś wykorzysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi