babcia131 Napisano 14 Listopada 2015 Share Napisano 14 Listopada 2015 Za model 5 -wyszedł całkiem naturalnie. Do samolotu wystarczą 2 podstawki, a drabinkę....hmmm -lepiej schowaj .Stanowczo za gruba .W "naturze" była zrobiona z rurek 30-35 mm , podziel to przez skalę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 14 Listopada 2015 Share Napisano 14 Listopada 2015 babcia131, wszelkie uwagi w wątku warsztatowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 14 Listopada 2015 Share Napisano 14 Listopada 2015 W galeri nie można to tu napisze. Genialny wyszedł, ja ze swoim już nie zdążę a nie będę gonił na szybcika bo wyjdzie popelina. Super wyszedł PF, podoba się bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 14 Listopada 2015 Autor Share Napisano 14 Listopada 2015 Szkoda, że nie zdążysz, bo ciekawość mnie zżerała, jak wypadnie konkurencja w temacie ołówków, bo ich sporo w konkursie. Ja swojego PFMa też planuję w poznańskich barwach. CO prawda kalkomanie mam do 7012, ale po zobaczeniu tego zdjęcia zmieniłem zdanie. Będzie można zaszaleć z cieniowaniem alcladami na co ostrzę sobie zęby. A że się da to na PWM czy . dało się zobaczyć. ;) No ale to nieprędko. Kończ swojego migacza, może bez spiny zdążysz w terminie konkursu, kibicuję. a drabinkę....hmmm -lepiej schowaj .Stanowczo za gruba .W "naturze" była zrobiona z rurek 30-35 mm , podziel to przez skalę . Z przeliczeń wychodzi jakieś 0.8mm, jest 1mm. Ja wiem, że to nie mistrzostwo świata ale jak na moje zdolności "samoróbcze" chyba nie jest źle. Nie każdy może być takim kozakiem jak GEM czy Mikolaj75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtx Napisano 16 Listopada 2015 Share Napisano 16 Listopada 2015 Dołączę się do gratulacji. Fajne, niewymuszone brudzenie. Wyszedł bardzo klawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi