zloty Napisano 22 Listopada 2015 Autor Share Napisano 22 Listopada 2015 Góra pomalowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 25 Listopada 2015 Autor Share Napisano 25 Listopada 2015 Okalkowany.Polecam wyrób braci Czechów zza południowej granicy.Grafika kota siadła super w linie pomimo tego iż jest gruba.Z kalek revlla wykorzystałem tylko elementy do oklejenia pylonów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 25 Listopada 2015 Share Napisano 25 Listopada 2015 No i galante. Stateczniki płytowe też już ozdobiłeś malowidłami Picassa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 25 Listopada 2015 Share Napisano 25 Listopada 2015 Śmiesznie to wygląda, ale nie powiem - bardzo oryginalnie. Ciekawy model z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 25 Listopada 2015 Autor Share Napisano 25 Listopada 2015 No i galante. Stateczniki płytowe też już ozdobiłeś malowidłami Picassa? Oklejone tylko do zdjęcia zapomniałem. Pytanie,te lakiery niskiej widzialności to głęboko matowe są i łatwo syf z powietrza łapią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 25 Listopada 2015 Share Napisano 25 Listopada 2015 Jeśli pytasz o brudzenie, to w porównaniu z myśliwcami pokładowymi, czy F-16 to one na zdjęciach wyglądają bardzo czysto. Nie przesadzałbym w tym temacie. Trochę szkoda, że nie podkreśliłeś bardziej linii podziału preshadingiem. Jak widać bardzo by to go upodobniało z oryginałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 25 Listopada 2015 Autor Share Napisano 25 Listopada 2015 Jeśli pytasz o brudzenie, to w porównaniu z myśliwcami pokładowymi, czy F-16 to one na zdjęciach wyglądają bardzo czysto.Nie przesadzałbym w tym temacie. Trochę szkoda, że nie podkreśliłeś bardziej linii podziału preshadingiem. Jak widać bardzo by to go upodobniało z oryginałem. Waham się pomiędzy takim a czyściochem. Linie podziału załatwię łosiem i smokiem tamki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 25 Listopada 2015 Share Napisano 25 Listopada 2015 To na Twoim zdjęciu jest ok. Nie twierdzę, że Gripen jest czysty, ale że stosunkowo nie jest brudny. Takie lekkie zabrudzenia jak na tym zdjęciu są wskazane. Byle nie przesadzić, to raczej czysty samolot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 25 Listopada 2015 Autor Share Napisano 25 Listopada 2015 Smog i przednie skrzydełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 26 Listopada 2015 Share Napisano 26 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 26 Listopada 2015 Share Napisano 26 Listopada 2015 Bardzo fajnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 26 Listopada 2015 Share Napisano 26 Listopada 2015 Bardzo fajnie Smokowanie wyszło na dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 26 Listopada 2015 Autor Share Napisano 26 Listopada 2015 Dzięki za pozytywne komentarze. Łoszowanie: Górę już zostawiam na dole dodam kilka brązowych smug. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 26 Listopada 2015 Share Napisano 26 Listopada 2015 No kierowniku... Teraz ten samolot zaczyna wyglądać... Podoba mi się podkreślenie linii na kadłubie. Czy to kolor smoke był w użyciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 26 Listopada 2015 Autor Share Napisano 26 Listopada 2015 Smoke i łosz z olejnych farb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 26 Listopada 2015 Share Napisano 26 Listopada 2015 Ściągnąłeś już maski z oszklenia przed lakierem matowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 27 Listopada 2015 Autor Share Napisano 27 Listopada 2015 Ściągnąłeś już maski z oszklenia przed lakierem matowym? Maskol odszedł wraz z tasmami maskujacymi.Pomaluje jeszcze raz przed matem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 9 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2015 Kolejny rok a śniegu prawie ni ma. Finisz,podstawka to pleksa malowana valejo i trawa z tej wytwórnihttps://web.facebook.com/Miros%C5%82aw-Serba-Modelling-Workshop-865753070156445/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 10 Grudnia 2015 Share Napisano 10 Grudnia 2015 To już gotowe, czy coś jeszcze robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 10 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2015 Zostały drobiazgi, pitot, światła pozycyjne, zawias osłony kabiny itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duju69 Napisano 11 Grudnia 2015 Share Napisano 11 Grudnia 2015 Zdecydowanie część podstawki z betonem wygląda dużo lepiej niż część z trawą, która wyszła troszkę nienaturalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 11 Grudnia 2015 Share Napisano 11 Grudnia 2015 Na mój gust trawa jest odrobinę zbyt regularna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 12 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2015 Trawa zostaje taka jaka jest.Nie ma czasu na szukanie lepszego rozwiązania. Poza tym Gripen jest już po sesji foto do galerii. Dziękuję wszystkim za zainteresowanie i życzę powodzenia w konkursie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 13 Grudnia 2015 Share Napisano 13 Grudnia 2015 Wyszło bardzo ładnie. Mam tylko uwagę do tych skrzydełek z przodu, czy one aby nie są wychylone za bardzo pod kątem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 13 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2015 Wyszło bardzo ładnie.Mam tylko uwagę do tych skrzydełek z przodu, czy one aby nie są wychylone za bardzo pod kątem? dzięki myślę że jest ok z tymi kątami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi