Super Moderator Reflect Napisano 3 Września 2015 Super Moderator Share Napisano 3 Września 2015 O, jaki ciekawy temacik! Trzymam kciuki i nie mogę doczekać się pierwszych updatów. pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 3 Września 2015 Share Napisano 3 Września 2015 Tu też będę z ciekawością zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 4 Września 2015 Autor Super Moderator Share Napisano 4 Września 2015 Nooo... proszę Pana :-) Czekamy na weekend więc :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 A śmigło wentylatora wymienisz? Fajny model wybrałeś do konkursu, brakuje mi go do mojej kolekcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 15 Września 2015 Share Napisano 15 Września 2015 Doceniam wkład i plany ponieważ buduję również pojazdy kołowe. Złożenie i wyposażenie podwozia w brakujące elementy to naprawdę żmudna robota, której nikt nie zobaczy. Tym bardziej mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 15 Września 2015 Share Napisano 15 Września 2015 Dawno temu skleiłem takiego z zestawu Italeri, który nie umywa się do AFV. Do dzisiaj mam sentyment do Jeepów i Dodge'ów, więc chętnie tu pozaglądam Dobra robota jak na razie, w warsztacie konkursowym warto pochylić się nieco niżej nad modelem, więc brawa za chęci przeróbek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 18 Września 2015 Share Napisano 18 Września 2015 Ręczny działał chyba na wał napędowy tylnej osi w wersji 4x4. Nie ma żadnych blaszek do waloryzacji zamocowań rur do obrotnicy M2 do skrzyni ładunkowej? A blaszka do chłodnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 20 Września 2015 Super Moderator Share Napisano 20 Września 2015 Czołem Dobrze idzie... A co do blaszek Parta no niestety często elementy mijają się z oryginałem, np w He 33d1 cala gora maski silnika jest do bani... Ktos projektuje tam blaszki na podstawie modelu i powiela bledy w nim zawarte. Zaglądam dalej. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 20 Września 2015 Share Napisano 20 Września 2015 Śnieg w Singapurze, konieć świata!!! Będzie co oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 30 Września 2015 Share Napisano 30 Września 2015 Ja bym robił od podstaw, ale zrób jak chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 30 Września 2015 Super Moderator Share Napisano 30 Września 2015 Czołem Olej i tak mało co będzie widać a tak może zabraknąć czasy na poprawki ramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 30 Września 2015 Share Napisano 30 Września 2015 Olej, a mocniej podejdź do detali silnika, bo klapę zrób otwartą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi