p11c Napisano 4 Listopada 2015 Share Napisano 4 Listopada 2015 Nie ma co tak ostro reagować. Jego prawo i tyle, po co się gorączkować. Idę robić swoje. Pozdrawiam wszystkich, jak ktoś chce to znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 4 Listopada 2015 Autor Share Napisano 4 Listopada 2015 Troll warning! Zdaje się że pojawiła się kolejna inkarnacja rotpola... Adminie - czyń swoją powinność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limaktor Napisano 4 Listopada 2015 Share Napisano 4 Listopada 2015 Nie ma co tak ostro reagować. Jego prawo i tyle, po co się gorączkować.Idę robić swoje. Pozdrawiam wszystkich, jak ktoś chce to znajdzie Masz klasę. Chylę czoło. Pozdrawiam, rotpol13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 4 Listopada 2015 Super Moderator Share Napisano 4 Listopada 2015 O userze powyżej to nawet nie chce mi sie pisać. Kolejny ban - udowadnia ponownie, że nasze forum jest nie dla niego. @p11c Kolegę proszę o opisanie tematu, co buduje to po pierwsze. Po drugie proszę o nie pisanie postu pod postem. Po trzecie obecnie mamy problem z osobami, które delikatnie mówiąc, zakładają przedziwne warsztaty o przedziwnej treści, stad przymkniecie tego warsztatu. Proszę o kontakt na PW to z chęcią odblokuje. Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 4 Listopada 2015 Share Napisano 4 Listopada 2015 Ogólna nazwa Zima w Bobrujsku odnosi się do makiety lotniskowej z lutego 1918 r na którym lądował samolot Pana Baszki Ilia Muromiec. Na razie robię sam samolot bo muszę go skończyć na wystawę w Bibliotece Miejskiej dla dzieciaków z Gimnazjum. Post pod postem był dla tego, że szybko chciałem pokazać metodę robienia skrzydła wykorzystując zdjęcia jakie posiadałem z prób i błędów. Generalnie ze względu na pośpiech będzie sporo postów pod postem ( jeśli nikt nie będzie pisał ) bo będę chciał pokazać kolejne etapy prac. \np teraz siedzę nad nowymi skrzydłami i moge je jutro rano pokazać nowe skrzydła ale jeśli nikt nie napisze to po południu już będzie coś innego. Więc będzie post pod postem. Jeśli to za szybko to rozumiem, ale taki mam styl pracy i pewną konieczność. Ale żarów z nikogo nigdy sobie nie robię. Pozdrawiam Jacek PS/ Juz przy poprzednim warsztacie zarzucono mi, że nie pokazuję go w czasie rzeczywistym a jedynie zdaję relacje z tego co było zrobione wcześniej. Trochę dziwnie bolą takie zarzuty, więc jak ktoś nie wierzy niech sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 4 Listopada 2015 Super Moderator Share Napisano 4 Listopada 2015 Ok, otwieram. Ale proszę jeśli to możliwe edytować post a nie dopisywać kolejny pod spodem. Co zaś sie tyczy konkursu, to jeśli chcesz wystartować to musiałbym przenieść Twój warsztat do działu konkursowego. Pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 5 Listopada 2015 Share Napisano 5 Listopada 2015 Dziękuję i bardzo proszę o przeniesienie go odpowiedniego działu, bo nie chce mnożyć wątków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 5 Listopada 2015 Share Napisano 5 Listopada 2015 Chyba potrzebuje Waszej rady. Brakuje mi motywacji do pracy. Nie znudzilo mnie to, nie odpuściłem, po prostu od paru dni nic nie zrobiłem przy konkursowym modelu i zwyczajnie nie mam na niego ochoty poki co. Nie wiem co jest. To przejdzie czy mam juz podnosic biala flage w konkursie i poczekac z modelem sobie az znowu sprawi frajde? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 5 Listopada 2015 Autor Share Napisano 5 Listopada 2015 Przejdzie. Ja nie robię modelu od miesiąca mniej więcej. Ale niedługo ruszę, czuję że fala wzbiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi