pedzelek Napisano 12 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2015 Wiesz... skoro pada snieg i kolesie sa nim przypruszeni, to dlaczego nie ma go na pojezdzie? Już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 20 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Zapraszam do galerii viewtopic.php?f=189&t=51966 Edytowane 20 Grudnia 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 20 Grudnia 2015 Share Napisano 20 Grudnia 2015 Dziekuje za podziekowania... Doceniam i trzymam mocno kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 20 Grudnia 2015 Share Napisano 20 Grudnia 2015 Nie no bracie. Tylko tyle Ci powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 20 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2015 Ktoś pozazdrościł i zhakował linki Zrobiłem ver2. viewtopic.php?f=189&t=51966 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 21 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2015 (edytowane) W ver.1 zdjęcia w fotosik były niewidoczne po kilku godzinach od wystawienia. Niestety musiałem na szybko znaleźć inne źródło i przez to w ver2. zdjęcia są mniejsze o 20%. :( O dziwo już widać fotki z fotosik ale galeria konkursowa jest zablokowana. Edytowane 21 Grudnia 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 21 Grudnia 2015 Share Napisano 21 Grudnia 2015 Pierwsze zdjęcie nie działa. Polecam photobucket.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 21 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2015 Już teraz wszystkie nie działają. Czy ktoś wie o co chodzi? czemu po paru minutach znikają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 21 Grudnia 2015 Share Napisano 21 Grudnia 2015 Ale ja w galerii widzę wszystkie. Jedynie według porządku jedno zdjęcie jest z gołym tekstem zamienione miejscami. Sprawdziłem jeszcze raz przed sekundą. Otwierałem według porządku- Strona główna | Forum » Tematyka modelarska » Konkurs Zima 2015 » Galeria i było wwszystko tak jak opisałem powyzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 21 Grudnia 2015 Share Napisano 21 Grudnia 2015 A może po prostu chromol fotosika i ładuj na photobucket? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 21 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2015 Chyba znam przyczynę. Jak wyloguję się z fotosika to fotki można pojedynczo umieszczać i wówczas je widać. Coś z kontem jest nie tak w fotosiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi