andrzejon26 Napisano 19 Września 2015 Share Napisano 19 Września 2015 Chcąc usprawiedliwić moje braki w postępach prac nad KT pokazuję na czym się ostatnio skupiłem. "model" w skali 1:1 wraz z "figurantką" w tej samej skali. Brakuje jeszcze zjeżdżalni (miejsce na nią już jest przygotowane) ale wszystko w swoim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 20 Września 2015 Share Napisano 20 Września 2015 Jesteś usprawiedliwiony. Dioramka bardzo realistyczna, świetne figurki. Brawo Tata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 20 Września 2015 Super Moderator Share Napisano 20 Września 2015 Domek super tylko jakoś nie leży mi koncepcja tej klatki dla fafika :( tak pod spodem domku trochę psuje odbiór ;) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 20 Września 2015 Share Napisano 20 Września 2015 Mam 22 wiosny na karku, też taki chcę! Bardzo fajny, tytuł Taty roku coraz bliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 21 Września 2015 Share Napisano 21 Września 2015 Super sprawa! Gratuluję inwencji ! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pomidor Napisano 21 Września 2015 Share Napisano 21 Września 2015 A w razie czego wprowadzasz latorośl do domku i zabierasz schodki, żeby mieć trochę spokoju na modelowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejon26 Napisano 22 Września 2015 Autor Share Napisano 22 Września 2015 A o tym nie pomyślałem, rzeczywiście wystarczy odkręcić 4 śrubki i spokój na cały dzień Greif - buda dla psa ma jeszcze przejść renowację a co do miejsca to nad kojcem było najlepsze (tylko tam miałem na działce duże drzewa). Grubyjg - to nie jest takie trudne, najważniejsze to mieć pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 23 Września 2015 Share Napisano 23 Września 2015 Grubyjg - to nie jest takie trudne, najważniejsze to mieć pomysł. Ale trzeba też mieć gdzie, w bloku raczej nie zrobię. Ale zabawa z drewnem to czysta przyjemność. Więc może kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 23 Września 2015 Super Moderator Share Napisano 23 Września 2015 Bardzo fajne! Jak długo zajęła budowa? Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymon Napisano 23 Września 2015 Share Napisano 23 Września 2015 Super Ja też jestem ciekawy ile czasu pochłonęła Ci budowa tego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejon26 Napisano 3 Października 2015 Autor Share Napisano 3 Października 2015 Budowałem ten domek 5 tygodni. Trzeba jednak dodać, że robiłem to tylko po pracy więc 3-4 godz. dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 18 Listopada 2015 Share Napisano 18 Listopada 2015 Domek ładny i jeżeli robiłeś domek 5 tyg.. to ile czasu zajęło Ci zrobienie figurki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 18 Listopada 2015 Share Napisano 18 Listopada 2015 Piekna robota. Figurantke sam robiles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pomidor Napisano 18 Listopada 2015 Share Napisano 18 Listopada 2015 Piekna robota. Figurantke sam robiles? Nie odpowiadaj! Zaraz pojawią się pytania o galerię warsztatową, a przynajmniej zdjęcie pudełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi