Agnieszka Napisano 26 Września 2015 Share Napisano 26 Września 2015 nareszcie 1:48 ! http://modelweb.modelforum.cz/2015/09/26/firma-annetra-s-r-o-ohlasuje-svuj-prvni-model-v-meritku-148/ Czy coś wiecie o tej firmie ? teraz tylko kalki do wersji polskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 26 Września 2015 Share Napisano 26 Września 2015 ....Agnieszka,jak dla mnie to ostatnio same dobre wiadomości rozdajesz ....już myślałem,ze nikt nigdy nic nie zrobi z tym tematem...a tu taaaaaaaka niespodzianka...........ŁOŁ p.s.Nic nie wiem narazie w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 26 Września 2015 Share Napisano 26 Września 2015 Tu masz ich poprzednie modele. http://amkhobby.com/home/ Wkrótce ma być też nowy Mi-24. BTW Jak poszła plotka,że się szykują do Mi-24 to zaraz Revell wznowienie puścił ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 16 Czerwca 2016 Share Napisano 16 Czerwca 2016 Coś to cisza.......miał być na wiosnę...a tu zaraz po wiośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 16 Czerwca 2016 Share Napisano 16 Czerwca 2016 Też wyglądam njusów z ich strony. Może po wakacjach? Choć ta cisza raczej rodzi obawy, że w tym roku raczej nie doczekamy premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHILKA Napisano 19 Czerwca 2016 Share Napisano 19 Czerwca 2016 Zapewne na e-day coś zaprezentują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 3 Listopada 2018 Share Napisano 3 Listopada 2018 Cos się chyba rusza?))). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 11 Listopada 2018 Share Napisano 11 Listopada 2018 (edytowane) Edytowane 11 Listopada 2018 przez Sławekb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 11 Listopada 2018 Share Napisano 11 Listopada 2018 Coś z tego chyba będzie))). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 11 Listopada 2018 Share Napisano 11 Listopada 2018 Annetra chce się z nim wyrobić na Moson, czyli koniec kwietnia 2019. Jest opcja przeskalowania do 1/72 i wydanie przez AMK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 11 Listopada 2018 Share Napisano 11 Listopada 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 12 Listopada 2018 Share Napisano 12 Listopada 2018 (edytowane) Super,że już fajnie wygląda)))......w końcu już chyba będzie. Edytowane 12 Listopada 2018 przez Sławekb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joles Napisano 19 Listopada 2018 Share Napisano 19 Listopada 2018 W końcu jakiś śmigłowiec! Czekam z niecierpliwością i jaram się jak pochodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 28 Kwietnia 2019 Share Napisano 28 Kwietnia 2019 Blisko coraz bliżej Mi-17 1:48 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 28 Kwietnia 2019 Share Napisano 28 Kwietnia 2019 Ogólnie bryła bardzo ładna...i to jest jak dla mnie najważniejsze......Mankamenty obejrzymy już na żywo mam nadzieję....wkrótce))))). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 28 Kwietnia 2019 Share Napisano 28 Kwietnia 2019 Więcej fotek wrzuciłem do tematu nowości 1/48. Czy wkrótce to się okaże, na razie ma priorytet F-14, dopiero potem Mi-17. I jeśli wierzyć ostatnim informacjom, to wcześniej niż w 2020 sie raczej tego śmigłowca nie doczekamy. W każdym razie wstępnie wygląda model bardzo smakowicie. Biorę nawet z błędami. Gotowe są też pierwsze cztery schematy kamuflażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 28 Kwietnia 2019 Share Napisano 28 Kwietnia 2019 Zgadzam się z tobą..........biorę w ciemno.....w plastiku można poprawiać ile wlezie))). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi