damien77 Napisano 6 Października 2015 Share Napisano 6 Października 2015 Galeria Konkurs Zima 2015 Model zakwalifikowany do: Klasa 6 - Figurki i Popiersia Specjalna 1 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 3 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Warsztat TUTAJ Witam sznownych forumowiczow.Prace nad popiersiem zostaly ukonczone,prowadzilem skromny warsztat lecz niestety nie byl rzetelnie aktualizowany poniewa praca postepowala bardzo szybko,jezeli ktos ma jakies pytania , prosze pytac w warsztacie,chetnie na nie odpowiem,zapraszam do ogladania. created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 6 Października 2015 Super Moderator Share Napisano 6 Października 2015 Głosowanie rozpocznie się od godzin rannych w dniu 21 grudnia 2015 i potrwa do 31 grudnia do godziny 23.59 Galeria będzie zamknięta aż do czasu zakończenia głosowania. Pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 24 Grudnia 2015 Super Moderator Share Napisano 24 Grudnia 2015 Zapraszamy do oceny modelu. Więcej informacji TUTAJ Pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 1 Stycznia 2016 Super Moderator Share Napisano 1 Stycznia 2016 Oficjalne wyniki konkursu ZIMA 2015 Miejsce: 1 Punkty: 1388 Gratulujemy serdecznie!!!! Statystyka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 No coz, w tej kategorii nie bylo chyba wielkich watpliwosci i zaskoczenia na koniec tez nie ma. Gratuluje, I miejsce jest zwyklym usankcjonowaniem Twojej klasy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Wynik zgodnie z oczekiwaniami. Praca ekstra - jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Robi wrażenie! Gratulację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Kurczę, że też ja przegapiłem to cudeńko. Ależ piękna figurka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 2 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2016 Dziekuje Panowie, z jednej strony ciesze sie z wygranej z drugiej z kolei za malo osob startowalo w mojej klasie i wygrana przyszla za łatwo .Mam nadzieje ze w nastepnym konkursie rywalizacja bedzie wieksza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 2 Stycznia 2016 Share Napisano 2 Stycznia 2016 Kurczę, że też ja przegapiłem to cudeńko.Ależ piękna figurka. Ja również przegapiłem i nie wiem dlaczego. Praca rzeczywiście piękna, ale rzeźbiarz który robił te popiersie był albo ślepy, albo nigdy nie widział niemieckiego hełmu. To co tutaj mamy zostało zrobione na zasadzie: "jak wyobrażam sobie hitlerowski hełm" i nijak ma się do rzeczywistości. Szkoda, bo popiersie pomalowane przednio, ale oszpecone przez rzeźbiarza fatalną imitacją hełmu. Aż jestem zaskoczony, że Pegaso odwaliło taką fuszerkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 2 Stycznia 2016 Share Napisano 2 Stycznia 2016 Kur...tyna masz racje. Wczesniej tego nie zauwazylem... Rzeczywiscie, helm spaprany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi