sklejacz_silesia Napisano 19 Października 2015 Share Napisano 19 Października 2015 Czyli to co udało mi się wykonać. Pewnie nie są to piękne prace, ale są moje i mnie cieszą. P-51 Mustang Airfix 1:72 Reaper Miniatures (figurka utraciła skrzydło i rękę podczas przeprowadzki): A tak wyglądała przed przeprowadzką: Infinity Snajper i Spoter: Karaś (czeka na malowanie owiewki): Ki-46 Dinah Airfix (utracony podczas przeprowadzki): Gloster Gladiator całkiem mi się podobał zwłaszcza,że to dwupłatowiec, a ja mam na nie alergię (utracony): Seria małych pojazdów (też utracone): P-7 w malowaniu czysto fikcyjnym: Dwa działa ze Zvezdy: F-86: Trójca F-86: Sworffish: Salamandra z Hoby Boss: Me-262 Revell: Ju-87 G-1 Academy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 19 Października 2015 Share Napisano 19 Października 2015 Kattenkraftrad i Shwimmwagen malowane na podstawie czego? Samoloty wychodza Ci zgrabnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szary Napisano 19 Października 2015 Share Napisano 19 Października 2015 Straty w modelach po przeprowadzce conajmniej jak po jakimś konflikcie zbrojnym, było dziadować na pudłach i piance? Spotter - debeściak, trzeba go gdzieś "trafić" na ebayu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sklejacz_silesia Napisano 19 Października 2015 Autor Share Napisano 19 Października 2015 Pojazdy to nie moja bajka w sumie. Spotter na ebayu >? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 19 Października 2015 Share Napisano 19 Października 2015 "Nowy" kolega zapomniał że ma już swoje portfolio: http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=178&t=41037 Deja vu ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sklejacz_silesia Napisano 19 Października 2015 Autor Share Napisano 19 Października 2015 Startuje ze wszystkim od nowa . Czyste konto zresztą tamto słusznie zostało zbanowane za moje nieokrzesane chamstwo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 19 Października 2015 Share Napisano 19 Października 2015 Startuje ze wszystkim od nowa . Czyste konto zresztą tamto słusznie zostało zbanowane za moje nieokrzesane chamstwo.. A tak można? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sklejacz_silesia Napisano 19 Października 2015 Autor Share Napisano 19 Października 2015 Nowe konto ? Można mieć drugie jest zbanowane na amen więc go nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 19 Października 2015 Share Napisano 19 Października 2015 Jak na 12-sto latka nie jest źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 19 Października 2015 Share Napisano 19 Października 2015 Nie chcę żeby wyszło że się znowu czepiam, ale wyraźnie widoczne szwy pozostałe po łączeniu połówek kadłuba, na przykład w przypadku F-86... no to jest coś naprawdę niedobrego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sklejacz_silesia Napisano 24 Października 2015 Autor Share Napisano 24 Października 2015 Swalbe zdjęciem jednej z grup ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 24 Października 2015 Share Napisano 24 Października 2015 Przypadek? Bo my cie już chyba skądś znamy Seba.. I chciałbym również ,żeby zajęła się tym administracja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 24 Października 2015 Super Moderator Share Napisano 24 Października 2015 Administracja bada sprawę. Bedzie zmiana w regulaminie. A kolega z multi kontami zapraszam do wyjaśnienia na moje PW. Admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 25 Października 2015 Super Moderator Share Napisano 25 Października 2015 sklejacz_silesia na własną prośbę zostaje wykluczony z udziału w forum. temat zamykam pozdrawiam Admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi