Mitrandir Napisano 19 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2017 Dotarła następna dostawa latającego cyrku WESTLAND WESSEX Mk.31B ROYAL AUSTRALIAN NAVY GALERIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 28 Maja 2017 Autor Share Napisano 28 Maja 2017 Kolejny wypust z mojej kuźni wiatraków. Zapraszam do oglądania i podzielenia się opiniami GALERIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 12 Lipca 2017 Autor Share Napisano 12 Lipca 2017 Tym razem Ratownictwo morskie, połączone z obroną granic, czyli Amerykański Coast Guard. Miłego oglądania GALERIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 8 Sierpnia 2017 Share Napisano 8 Sierpnia 2017 A gdzie Osprey? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 Sierpnia 2017 Share Napisano 8 Sierpnia 2017 Poproszę o coś z szachownicami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 9 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2017 A gdzie Osprey? "już za minutkę, już za momencik"... Poproszę o coś z szachownicami Ale co, masz coś konkretnego na myśli...? Wiesz Grześ, mi-2 dopiero było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Sierpnia 2017 Share Napisano 9 Sierpnia 2017 Ale to był "tylko" cywil, dlatego napisałem o szachownicach, czyli jakimś wojskowym. Nic konkretnego nie miałem na myśli. Już Ty najlepiej wiesz co tam chciałbyś zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 9 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2017 Widzisz... i tu jest pies pogrzebany Jest kilka projektów rozpoczętych które chciałbym zacząć kończyć, CV-22 czy MH-65C... Nie lubię bardzo nie dokończonych projektów co prawda to tylko dwa, ale strasznie mnie to deprymuje. Mam pomysł na najbliższy model, z którym chciałbym wreszcie w forumowym konkursie wystartować, ale to dopiero od września jest duży i biało czerwony, jak śnięty Mikołaj... ale nie ma szachownic Ale faktycznie coś w Polskim malowaniu przydało by się zrobić. Tylko co? małe?... duże? szare?... zielone?, a może biało czerwone... sporo pytań i opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 10 Sierpnia 2017 Share Napisano 10 Sierpnia 2017 Może tego no.... Caracala? ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 17 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2017 Może tego no.... Caracala? ;P Ty tu nie dogaduj, tylko cwaniaczku sam coś pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 17 Sierpnia 2017 Share Napisano 17 Sierpnia 2017 [ Mam pomysł na najbliższy model, z którym chciałbym wreszcie w forumowym konkursie wystartować,ale to dopiero od września jest duży i biało czerwony, jak śnięty Mikołaj... ale nie ma szachownic Jakby powiedziała moja żona: "Chyba wszystkie wilki w lesie pozdychały, bo Mitrandir startuje w konkursie jesiennym" Miałem nosa, żeby odpuścić sobie wiatraka Aż mnie korci, żeby napisać że to będzie........................... Zasiadam w pierwszym rzędzie I tylko mi spróbuj nie wystartować a odwiedziny masz gwarantowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 17 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2017 [Mam pomysł na najbliższy model' date=' z którym chciałbym wreszcie w forumowym konkursie wystartować,ale to dopiero od września jest duży i biało czerwony, jak śnięty Mikołaj... ale nie ma szachownic [/quote] Jakby powiedziała moja żona: "Chyba wszystkie wilki w lesie pozdychały, bo Mitrandir startuje w konkursie jesiennym" Miałem nosa, żeby odpuścić sobie wiatraka Aż mnie korci, żeby napisać że to będzie........................... Zasiadam w pierwszym rzędzie I tylko mi spróbuj nie wystartować a odwiedziny masz gwarantowane Mówisz i masz W takim razie nie startuje... i czym chata bogata tym goście rzygają Tylko rozwiń mi proszę, co twoja żona miała ma myśli... ... z tymi wilkami i moim startowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 18 Sierpnia 2017 Share Napisano 18 Sierpnia 2017 Mówisz i masz W takim razie nie startuje... i czym chata bogata tym goście rzygają Tylko rozwiń mi proszę, co twoja żona miała ma myśli... ... z tymi wilkami i moim startowaniem Oj, widać że kolega to jednak ze stołecznego miasta i przysłowia ze wschodu są mu zupełnie obce. Wyjaśnię waszmości jak się macniemy w Mińsku A więc "jesień" bez wiatraka? No cóż, widzę że będę musiał jednak do tej warszawki przyjechać i naprostować człowieka Tylko zlituj się nad mą biedną duszą i zamiast z ....... nie startuj z latającym wiadrem austro-węgierskiego pochodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 18 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2017 Tylko zlituj się nad mą biedną duszą i zamiast z ....... nie startuj z latającym wiadrem austro-węgierskiego pochodzenia Czekaj, czekaj.... co masz na myśli... bo nie nadążam coś ostatnio Jakie austro-węgierskie wiadro...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 18 Sierpnia 2017 Share Napisano 18 Sierpnia 2017 Czekaj, czekaj.... co masz na myśli... bo nie nadążam coś ostatnio Jakie austro-węgierskie wiadro...? Dostrzegam tu braki w edukacji PKZ-2 - uważany za pierwszy śmigłowiec Ale do mnie ten argument jakoś nie przemawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 18 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2017 No nie.... są pewne granice ja robię wiatraki po 1945 roku Co prawda nie mogę zacząć modelu przed 1.09, ale dokumentacja i osprzęt już się zbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 18 Sierpnia 2017 Share Napisano 18 Sierpnia 2017 No nie.... są pewne granice ja robię wiatraki po 1945 roku Co prawda nie mogę zacząć modelu przed 1.09, ale dokumentacja i osprzęt już się zbiera I słusznie Waść czynisz Czekam na warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajtok Napisano 31 Października 2017 Share Napisano 31 Października 2017 Kolejny wypust z mojej kuźni wiatraków.Zapraszam do oglądania i podzielenia się opiniami GALERIA Ladny, tez takiego mam tylko bez płoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 13 Lutego 2019 Autor Share Napisano 13 Lutego 2019 Rany... wiatr hula... pusto, zimno i do warsztatu daleko... Pora zmienić ten stan rzeczy i coś pokleić... wreszcie. Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 13 Lutego 2019 Share Napisano 13 Lutego 2019 3 godziny temu, Mitrandir napisał: Pora zmienić ten stan rzeczy i coś pokleić... wreszcie. Noooooo , w końcu jakiś ruch się zacznie w śmiglakach. Bo już przez chwilę czułem się jak monopolista Dawaj tego "plaskacza" do galerii, żebym mógł go ocenić moim surowym okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 13 Lutego 2019 Autor Share Napisano 13 Lutego 2019 Muszę najpierw rozkminić jak działa ten nowy modelworek wtedy powklejam Bardzo się cieszę żeś się tu zadomowił... będzie więcej wiatraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 13 Lutego 2019 Share Napisano 13 Lutego 2019 3 minuty temu, Mitrandir napisał: Bardzo się cieszę żeś się tu zadomowił No wiesz, przyroda nie znosi próżni, więc musiałem jakoś tę lukę wypełnić. A tymi kilkoma śmiglakami to chyba odwaliłem roczny plan. Aczkolwiek coś się tam w cieniu czai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 13 Lutego 2019 Autor Share Napisano 13 Lutego 2019 3 minuty temu, abtb napisał: Aczkolwiek coś się tam w cieniu czai I bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 13 Lutego 2019 Share Napisano 13 Lutego 2019 3 minuty temu, Mitrandir napisał: I bardzo dobrze Oj, już tam nie naciskaj. Ogarnę parę skrzydlatych tematów to coś się wrzuci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 13 Lutego 2019 Autor Share Napisano 13 Lutego 2019 1 minutę temu, abtb napisał: Oj, już tam nie naciskaj.... ? Ja...? Nawet nie zapytałem co masz w planach... i tak sam powiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi