ams Napisano 20 Października 2015 Napisano 20 Października 2015 Witam szanownych... Po miesiącach trudów... z wielotygodniowymi okresami odpoczynku kolejny model (o ile można to stwierdzić... bo zwykle okazuje się, że zawsze można coś poprawić) mogę uznać za gotowy. O modelu: Mirage 1/72, Blaszki Part, Linka Eureka i lufa RB. Malowany - Vallejo, Tamiya, chemia Mig, AK, Tamiya. Ogólnie wiadomo osobom siedziącym w temacie o błędzie w modelu dot. tylnego koła. Zwrócono mi na to uwagę na etapie bardzo zaawansowany, więc aby nie zdemolować modelu oklejonego blaszkami tylko w niewielkim zakresie udało się to poprawić. Więc jest jak jest... Przepraszam za jakość fotek... Brak sprzętu i umiejętności. Zapraszam do oglądania. Cytuj
gumowy01 Napisano 20 Października 2015 Napisano 20 Października 2015 Całkiem sprytna scenka, fakt słabsza jakość zdjęć odbiera całej pracy sporo, ale tego się nie czepiam, bo u mnie foty też kuleją. Studnia mi coś przypomina Cytuj
spiton Napisano 20 Października 2015 Napisano 20 Października 2015 znakomite figurasy ! hams tez elegancki ! Cytuj
Andrzej_LK Napisano 21 Października 2015 Napisano 21 Października 2015 Godzien jest lepszych zdjęć. Z tego co widać to zacny model ale chciałoby się go lepiej obejrzeć. Cytuj
7urgen Napisano 21 Października 2015 Napisano 21 Października 2015 Zgadzam sie z kolegami co do zdjec ktore popsuly radosc ogladania. Spiton ma racje, figury bardzo fajnie zrobione, merytoryka w tym przypadku na niezlym poziomie. Maly detal, kabure klientowi z MG34 bylo na czarno zrobic i owijacze na jego spodniach mnie nie do konca przekonuja ale nie mowie ze nie mozna. Cytuj
Panzer Machine Napisano 22 Października 2015 Napisano 22 Października 2015 Winietka zasługuje na o wiele lepszą sesję fotograficzną Po jakości obecnych zdjęć podoba mi się, bardzo Cytuj
erolo2000 Napisano 25 Października 2015 Napisano 25 Października 2015 Niezła Dioramka . Panzerek solo cacany - tylko te kolory sfiksowane...na fociach. Cytuj
ams Napisano 26 Października 2015 Autor Napisano 26 Października 2015 Kilka chyba trochę lepszych fotek... w świetle dziennym i bez lampy. Szału niestety dalej nie ma, ale jak to się mówi: złej baletnicy.... Cytuj
Stojkovic Napisano 26 Października 2015 Napisano 26 Października 2015 Fajny model! Jedyne co bym zróżnicował, to kosz na wieży i samą wieżę bo to dwie powierzchnie płaskie, które się zlewają. Prosi się o lekkie obicia ew. kanister etc. Scenka jak i kompozycja zacna bardzo Cytuj
ams Napisano 29 Października 2015 Autor Napisano 29 Października 2015 Dzięki za komentarze i uwagi... Postanowiłem wrzucić jeszcze kilka fotek, ale obiecuje, że to już ostatni raz jeśli chodzi o ten model :c))). Zmieniłem tło i oświetlenie... chyba wyszło nieco lepiej, ale zdaje sobie sprawę, że te moje foty koło profesjonalnych nawet nie leżały :c))) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi