Skocz do zawartości

Pz. Kpfw. IV D "414" DAK - Mirage 1/72

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam szanownych...

Po miesiącach trudów... z wielotygodniowymi okresami odpoczynku kolejny model (o ile można to

stwierdzić... bo zwykle okazuje się, że zawsze można coś poprawić) mogę uznać za gotowy.

O modelu: Mirage 1/72, Blaszki Part, Linka Eureka i lufa RB. Malowany - Vallejo, Tamiya, chemia Mig,

AK, Tamiya.

Ogólnie wiadomo osobom siedziącym w temacie o błędzie w modelu dot. tylnego koła. Zwrócono mi na to

uwagę na etapie bardzo zaawansowany, więc aby nie zdemolować modelu oklejonego blaszkami tylko w

niewielkim zakresie udało się to poprawić. Więc jest jak jest...

Przepraszam za jakość fotek... Brak sprzętu i umiejętności.

Zapraszam do oglądania.

s1ooye.jpg

25q9oyb.jpg

1yacqx.jpg

2pqizi9.jpg

2wefonm.jpg

243gbbb.jpg

169gcb8.jpg

Napisano

Całkiem sprytna scenka, fakt słabsza jakość zdjęć odbiera całej pracy sporo, ale tego się nie czepiam, bo u mnie foty też kuleją. Studnia mi coś przypomina

Napisano

znakomite figurasy ! hams tez elegancki !

Napisano

Godzien jest lepszych zdjęć. Z tego co widać to zacny model ale chciałoby się go lepiej obejrzeć.

Napisano

Zgadzam sie z kolegami co do zdjec ktore popsuly radosc ogladania. Spiton ma racje, figury bardzo fajnie zrobione, merytoryka w tym przypadku na niezlym poziomie. Maly detal, kabure klientowi z MG34 bylo na czarno zrobic i owijacze na jego spodniach mnie nie do konca przekonuja ale nie mowie ze nie mozna.

Napisano

Winietka zasługuje na o wiele lepszą sesję fotograficzną Po jakości obecnych zdjęć podoba mi się, bardzo

Napisano

Kilka chyba trochę lepszych fotek... w świetle dziennym i bez lampy. Szału niestety dalej nie ma, ale jak to się mówi: złej baletnicy....

acpkr4.jpg

5bs7wl.jpg

2cd9940.jpg

33u48w1.jpg

29w4dqf.jpg

33559i9.jpg

Napisano

Fajny model!

Jedyne co bym zróżnicował, to kosz na wieży i samą wieżę bo to dwie powierzchnie płaskie, które się zlewają.

Prosi się o lekkie obicia ew. kanister etc.

Scenka jak i kompozycja zacna bardzo

Napisano

Dzięki za komentarze i uwagi... Postanowiłem wrzucić jeszcze kilka fotek, ale obiecuje, że to już ostatni raz jeśli chodzi o ten model :c))). Zmieniłem tło i oświetlenie... chyba wyszło nieco lepiej, ale zdaje sobie sprawę, że te moje foty koło profesjonalnych nawet nie leżały :c)))

70l4ja.jpg

9pu8ox.jpg

wco37m.jpg

dcq713.jpg

73jwd4.jpg

4g61i.jpg