Skocz do zawartości

Chińskie Jedzenie

maniekx6

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chciałem zaprezentować nowy warsztat a jest to ; Aoshima 10822 Traveling Shop Car "Ramen Shop" 1/24

LcjMKnP.jpg?2Gj2RRYF.jpg?2

yGiflmD.jpg?1Ldefc3U.jpg?1

UQjoafb.jpg?1bE5tDn4.jpg?1

bxbKnNM.jpg?1F7TWQjs.jpg?1

s3BJQTg.jpg?15KhZnHs.jpg?1

całość będzie wyglądać jak na pudełku jeżeli staczy zapału i chęci to marzy mi się aby lampiony i menu było podświetlone ,może się uda .

Suzuki Carry z głupią zabudową, zdjęcia zupy w instrukcji, wogóle SKLEP OBWOŹNY Z ZUPĄ.

Kibicuję i oglądam, podobny poziom abstrakcji co przewijająca się ostatnio w halerii Toyota Hiace.

Na forum modelarskim pojecie abstrakcji jest zachwiane przez proporcje - jak 80% modelarzy robi Tygrysa I Pantere to nic dziwnego, ze dziwia ich vany z zupa.

W prawdziwym swiecie jak mi kazali nauczyc sie wysiadac z BWP I mimochodem wspomnieli, ze te ciezkie drzwi to zbiorniki paliwa to dopiero poczulem abstrakcje. ;)

Tez kibicuje.

Suzuki Carry z głupią zabudową, zdjęcia zupy w instrukcji, wogóle SKLEP OBWOŹNY Z ZUPĄ.

Kibicuję i oglądam, podobny poziom abstrakcji co przewijająca się ostatnio w halerii Toyota Hiace.

Na forum modelarskim pojecie abstrakcji jest zachwiane przez proporcje - jak 80% modelarzy robi Tygrysa I Pantere to nic dziwnego, ze dziwia ich vany z zupa.

W prawdziwym swiecie jak mi kazali nauczyc sie wysiadac z BWP I mimochodem wspomnieli, ze te ciezkie drzwi to zbiorniki paliwa to dopiero poczulem abstrakcje. ;)

Tez kibicuje.

Nie porównywałbym tu jednego z drugim, bardziej chodzi mi o to, że oferta większości firm modelarskich jest dość...monotonna, jeśli o cywile chodzi. Samochodów-marzeń pod dostatkiem, a jak chcesz Multiplę, Kaczkę w pryczy na bliźniaku albo Zaporożca jest się pozostawionym z niczym. Dlatego cieszę się bardzo z tego, że i takie rzeczy jak ten paskudek z Vifonami można kupić.

Ale gdzie dane techniczne? ;)

20130225__130228eat-ramen.jpg

Ramen – japońskie danie składające się z rosołu, makaronu i innych składników w zależności od receptury.

Wartość odżywcza (na 100 g):

Wartość energetyczna (kcal) 436

Tłuszcz 16 g

Kwasy tłuszczowe nasycone 8 g

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone 1,5 g

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone 7 g

Cholesterol 0 mg

Sód 2 036 mg

Potas 179 mg

Węglowodany 63 g

Błonnik 2,3 g

Cukry 1,6 g

Białko 10 g

Witamina A 12 IU

Kwas askorbinowy 0,3 mg

Wapń 29 mg

Żelazo 4 mg

Witamina D 0 IU

Witamina B6 0,1 mg

Witamina B12 0,3 µg

Magnez 23 mg

Wstępne malowanie Kolor to Czerwień Rosołowa

v9EcXCr.jpg?1

JwZ6XKM.jpg?1ZnDt4Ry.jpg?1

Pomalowałem podwozie na czarny mat a następnie pomalowałem imitacje skrzyni i mostu ale trzeba zrobić małe poprawki

52acX8G.jpg?1

• 4 weeks later...