maniekx6 Napisano 3 Listopada 2015 Share Napisano 3 Listopada 2015 Witam chciałem zaprezentować nowy warsztat a jest to ; Aoshima 10822 Traveling Shop Car "Ramen Shop" 1/24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 3 Listopada 2015 Share Napisano 3 Listopada 2015 Fajny model, Japońce kupę tego rodzaju pojazdów natłukli. W środku powieś tuszki zwierzątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 3 Listopada 2015 Autor Share Napisano 3 Listopada 2015 całość będzie wyglądać jak na pudełku jeżeli staczy zapału i chęci to marzy mi się aby lampiony i menu było podświetlone ,może się uda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 3 Listopada 2015 Share Napisano 3 Listopada 2015 Popcorn już zrobiłem także siadam i kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 3 Listopada 2015 Share Napisano 3 Listopada 2015 ...W środku powieś tuszki zwierzątek. Najlepiej psa albo lisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 3 Listopada 2015 Share Napisano 3 Listopada 2015 Najlepiej psa albo lisa. Nie chciałem tak ... kawa na ławę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 3 Listopada 2015 Share Napisano 3 Listopada 2015 Ramen- japoński rosół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek93 Napisano 4 Listopada 2015 Share Napisano 4 Listopada 2015 Suzuki Carry z głupią zabudową, zdjęcia zupy w instrukcji, wogóle SKLEP OBWOŹNY Z ZUPĄ. Kibicuję i oglądam, podobny poziom abstrakcji co przewijająca się ostatnio w halerii Toyota Hiace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 4 Listopada 2015 Autor Share Napisano 4 Listopada 2015 zupka Vifon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 4 Listopada 2015 Share Napisano 4 Listopada 2015 Z Radomia... Świetnie, kibicuję i czekam na UP'y bo niecodzienny projekt, który mnie osobiście bawi, oni są zakochani w swoich samochodzikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 4 Listopada 2015 Share Napisano 4 Listopada 2015 Suzuki Carry z głupią zabudową, zdjęcia zupy w instrukcji, wogóle SKLEP OBWOŹNY Z ZUPĄ.Kibicuję i oglądam, podobny poziom abstrakcji co przewijająca się ostatnio w halerii Toyota Hiace. Na forum modelarskim pojecie abstrakcji jest zachwiane przez proporcje - jak 80% modelarzy robi Tygrysa I Pantere to nic dziwnego, ze dziwia ich vany z zupa. W prawdziwym swiecie jak mi kazali nauczyc sie wysiadac z BWP I mimochodem wspomnieli, ze te ciezkie drzwi to zbiorniki paliwa to dopiero poczulem abstrakcje. ;) Tez kibicuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek93 Napisano 5 Listopada 2015 Share Napisano 5 Listopada 2015 Suzuki Carry z głupią zabudową, zdjęcia zupy w instrukcji, wogóle SKLEP OBWOŹNY Z ZUPĄ.Kibicuję i oglądam, podobny poziom abstrakcji co przewijająca się ostatnio w halerii Toyota Hiace. Na forum modelarskim pojecie abstrakcji jest zachwiane przez proporcje - jak 80% modelarzy robi Tygrysa I Pantere to nic dziwnego, ze dziwia ich vany z zupa. W prawdziwym swiecie jak mi kazali nauczyc sie wysiadac z BWP I mimochodem wspomnieli, ze te ciezkie drzwi to zbiorniki paliwa to dopiero poczulem abstrakcje. ;) Tez kibicuje. Nie porównywałbym tu jednego z drugim, bardziej chodzi mi o to, że oferta większości firm modelarskich jest dość...monotonna, jeśli o cywile chodzi. Samochodów-marzeń pod dostatkiem, a jak chcesz Multiplę, Kaczkę w pryczy na bliźniaku albo Zaporożca jest się pozostawionym z niczym. Dlatego cieszę się bardzo z tego, że i takie rzeczy jak ten paskudek z Vifonami można kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 5 Listopada 2015 Share Napisano 5 Listopada 2015 Dlatego cieszę się bardzo z tego, że i takie rzeczy jak ten paskudek z Vifonami można kupić. Zawsze można go przerobić na auto z lodami. Ale z jedzonkiem ciekawszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 6 Listopada 2015 Autor Share Napisano 6 Listopada 2015 Spokojnie jest 5 wersji nadwozia ta akurat jesy z zupką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 6 Listopada 2015 Share Napisano 6 Listopada 2015 Ale gdzie dane techniczne? ;) Ramen – japońskie danie składające się z rosołu, makaronu i innych składników w zależności od receptury. Wartość odżywcza (na 100 g): Wartość energetyczna (kcal) 436 Tłuszcz 16 g Kwasy tłuszczowe nasycone 8 g Kwasy tłuszczowe wielonienasycone 1,5 g Kwasy tłuszczowe jednonienasycone 7 g Cholesterol 0 mg Sód 2 036 mg Potas 179 mg Węglowodany 63 g Błonnik 2,3 g Cukry 1,6 g Białko 10 g Witamina A 12 IU Kwas askorbinowy 0,3 mg Wapń 29 mg Żelazo 4 mg Witamina D 0 IU Witamina B6 0,1 mg Witamina B12 0,3 µg Magnez 23 mg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 6 Listopada 2015 Autor Share Napisano 6 Listopada 2015 Ale gdzie dane techniczne? ;) eee zakwilę Gessler na warsztat wjedzie mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 6 Listopada 2015 Autor Share Napisano 6 Listopada 2015 Wstępne malowanie Kolor to Czerwień Rosołowa Pomalowałem podwozie na czarny mat a następnie pomalowałem imitacje skrzyni i mostu ale trzeba zrobić małe poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 6 Listopada 2015 Share Napisano 6 Listopada 2015 eee zakwilę Gessler na warsztat wjedzie mi Do środka jej nie wpuszczaj bo Ci zawieszenie urwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 8 Listopada 2015 Autor Share Napisano 8 Listopada 2015 Poprawione podwozie i zmontowałem zawieszenie . I Podwozie gotowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azazel Napisano 9 Listopada 2015 Share Napisano 9 Listopada 2015 piękny model, niestety nie mogę go nigdzie u nas znaleźć, gdzie kupowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 9 Listopada 2015 Share Napisano 9 Listopada 2015 http://www.ebay.pl/itm/Aoshima-10822-1-24-Mobile-Japanese-Noodle-Shop-RAMEN-SHOP-CAR-Rare-from-Japan-/272006610360?hash=item3f54db7db8:g:pFsAAOSwu4BV5wxk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 9 Listopada 2015 Autor Share Napisano 9 Listopada 2015 http://www.ebay.pl/itm/Aoshima-10822-1-24-Mobile-Japanese-Noodle-Shop-RAMEN-SHOP-CAR-Rare-from-Japan-/272006610360?hash=item3f54db7db8:g:pFsAAOSwu4BV5wxk Z kraju kwitnącej wiśni Japonii . Zakup bez problemowy . Oczekiwanie na przesyłkę 2 tyg. a dokładnie http://www.ebay.pl/itm/391208929243 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 2 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2015 Ostatni coś zacząłem gotować . coś tam sobie trochę podłubałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 3 Grudnia 2015 Share Napisano 3 Grudnia 2015 Ponoc juz Gesslerka sie czai zeby w tym dylizansie kuchenne rewolucje zrobic ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 3 Grudnia 2015 Share Napisano 3 Grudnia 2015 Ta rura z tyłu (maszt) to chyba lekko poza skalą Ponoc juz Gesslerka sie czai zeby w tym dylizansie kuchenne rewolucje zrobic ^^ Spoko, Ona się nie zmieści - do środka nie wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi