damien77 Napisano 8 Listopada 2015 Share Napisano 8 Listopada 2015 Witam, ostatnie zmalowane popiersie,zastanawiam sie jeszcze nad dodaniem sniegu ,poniewaz nie mam chwilowo podstawek pod popiersia jest na podstawce roboczej. created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 8 Listopada 2015 Share Napisano 8 Listopada 2015 perfekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 8 Listopada 2015 Share Napisano 8 Listopada 2015 Jak zwykle, szczęka oparta o klawiaturę, uszy ograniczaja uśmiech... Podziwiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 8 Listopada 2015 Share Napisano 8 Listopada 2015 Swietnie pomalowany! Ja bym mu polozyl satyne na brode i wlosy bo sa strasznie matowe ( pamietac trzeba ze w tamtych czasach natluszczano brody i wlosy wonnymi olejkami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 8 Listopada 2015 Autor Share Napisano 8 Listopada 2015 Tak zrobie,dziekuje za komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 8 Listopada 2015 Share Napisano 8 Listopada 2015 Świetna. To sam akryl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 8 Listopada 2015 Share Napisano 8 Listopada 2015 Ja PIERKUJĘ. Jam niegodny prac Twoich oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 8 Listopada 2015 Autor Share Napisano 8 Listopada 2015 Tylko akryl,olejnych uzywam tylko do brudzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 9 Listopada 2015 Share Napisano 9 Listopada 2015 Wspaniała robota! Moje gratulacje. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Listopada 2015 Share Napisano 14 Listopada 2015 Rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 15 Listopada 2015 Autor Share Napisano 15 Listopada 2015 Dziekuje panowie,niedlugo zamieszcze zdjecia kolejnego popiersia znanego wszystkim aktora,prace dobiegaja konca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik Napisano 19 Listopada 2015 Share Napisano 19 Listopada 2015 Super Gratuluję wytrwałości i perfekcji potrzebnej aby taką pracę wykonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi