Coppercat Napisano 18 Listopada 2015 Napisano 18 Listopada 2015 (edytowane) Dzisiaj dotarła przesyłka od Daniela z HE W środku, poza paroma drobiazgami było to: Inbox: Model wędruje do magazynu. Poczekam na pojawienie się dodatków do niego. Edytowane 18 Listopada 2015 przez Gość Cytuj
kornik_69 Napisano 18 Listopada 2015 Napisano 18 Listopada 2015 Świetna maszynka i ciekawy model. Planujesz czarny lakier ? Cytuj
Coppercat Napisano 18 Listopada 2015 Autor Napisano 18 Listopada 2015 (edytowane) Mnie skusiły (poza tym, że to kultowe auto) otwierane drzwi i maska, replika silnika, nietypowe zawieszenie itp. Planów co do kolorystyki jeszcze nie mam .... Do budowy takiego modelu muszę się solidnie przygotować (zgromadzić dodatki, dokumentację itd.) Edytowane 18 Listopada 2015 przez Gość Cytuj
Marak Napisano 18 Listopada 2015 Napisano 18 Listopada 2015 Piękny model. No i przypomina dzieciństwo i Fantomasa. Nie każ za długo czekać na warsztat. PS. Swojego czasu miałem maleńkiego Rovera 114 GTI na hydraulicznym zawieszeniu. Jazda nim to była poezja. A miny posiadaczy merców i beemek gdy ich bez problemu wyprzedzałem - bezcenne. Cytuj
Mark666 Napisano 19 Listopada 2015 Napisano 19 Listopada 2015 Przewidujesz kompresor i pneumatyczne poduszki w zawieszeniu ? Cytuj
Adams M1A1 Napisano 19 Listopada 2015 Napisano 19 Listopada 2015 Kupiłeś wspaniałego Fantomasa , pamiętam że jak byłem mały (początek lat siedemdziesiątych) do sąsiada z domu na przeciwko właśnie takim Fantomasem (czarnym lub granatowym) przyjeżdżała rodzina z Francji. Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj
Coppercat Napisano 19 Listopada 2015 Autor Napisano 19 Listopada 2015 Przewidujesz kompresor i pneumatyczne poduszki w zawieszeniu ? Oczywiście Nie wyobrażam sobie inaczej Cytuj
jakub476 Napisano 7 Grudnia 2015 Napisano 7 Grudnia 2015 Przewidujesz kompresor i pneumatyczne poduszki w zawieszeniu ? Zawieszenie w nim nie było hydrauliczne? Cytuj
Mark666 Napisano 7 Grudnia 2015 Napisano 7 Grudnia 2015 Przewidujesz kompresor i pneumatyczne poduszki w zawieszeniu ? Zawieszenie w nim nie było hydrauliczne? Hydropneumatyczne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi