Coppercat Napisano 18 Listopada 2015 Share Napisano 18 Listopada 2015 (edytowane) Dzisiaj dotarła przesyłka od Daniela z HE W środku, poza paroma drobiazgami było to: Inbox: Model wędruje do magazynu. Poczekam na pojawienie się dodatków do niego. Edytowane 18 Listopada 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 18 Listopada 2015 Share Napisano 18 Listopada 2015 Świetna maszynka i ciekawy model. Planujesz czarny lakier ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 18 Listopada 2015 Autor Share Napisano 18 Listopada 2015 (edytowane) Mnie skusiły (poza tym, że to kultowe auto) otwierane drzwi i maska, replika silnika, nietypowe zawieszenie itp. Planów co do kolorystyki jeszcze nie mam .... Do budowy takiego modelu muszę się solidnie przygotować (zgromadzić dodatki, dokumentację itd.) Edytowane 18 Listopada 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 18 Listopada 2015 Share Napisano 18 Listopada 2015 Piękny model. No i przypomina dzieciństwo i Fantomasa. Nie każ za długo czekać na warsztat. PS. Swojego czasu miałem maleńkiego Rovera 114 GTI na hydraulicznym zawieszeniu. Jazda nim to była poezja. A miny posiadaczy merców i beemek gdy ich bez problemu wyprzedzałem - bezcenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 19 Listopada 2015 Share Napisano 19 Listopada 2015 Przewidujesz kompresor i pneumatyczne poduszki w zawieszeniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 19 Listopada 2015 Share Napisano 19 Listopada 2015 Kupiłeś wspaniałego Fantomasa , pamiętam że jak byłem mały (początek lat siedemdziesiątych) do sąsiada z domu na przeciwko właśnie takim Fantomasem (czarnym lub granatowym) przyjeżdżała rodzina z Francji. Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 19 Listopada 2015 Autor Share Napisano 19 Listopada 2015 Przewidujesz kompresor i pneumatyczne poduszki w zawieszeniu ? Oczywiście Nie wyobrażam sobie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 7 Grudnia 2015 Share Napisano 7 Grudnia 2015 Przewidujesz kompresor i pneumatyczne poduszki w zawieszeniu ? Zawieszenie w nim nie było hydrauliczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 7 Grudnia 2015 Share Napisano 7 Grudnia 2015 Przewidujesz kompresor i pneumatyczne poduszki w zawieszeniu ? Zawieszenie w nim nie było hydrauliczne? Hydropneumatyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi