Peter_D Napisano 3 Grudnia 2015 Share Napisano 3 Grudnia 2015 Cześć, jestem w trakcie tworzenia modelu od podstaw Kruka czyli Moldy Crow w skali 1:144 z gry Dark Forces. Jest to trzecie podejście, które się już trochę toczy. Najważniejsze elementy już są. Reszta przyjdzie z czasem A oto kilka fotek z procesu tworzenia. Więcej na http://galaxykits.com/forum/viewtopic.php?pid=5084#p5084 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 4 Grudnia 2015 Share Napisano 4 Grudnia 2015 Nooo, ale teraz ruszyles z kopyta. Widze tez insipracje pracami i technikami Cienia - ladnie, schludnie, przemyslanie. Ogladam. Szkoda ze skale masz taka... no wiesz... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 4 Grudnia 2015 Share Napisano 4 Grudnia 2015 Nawet nie wiem, jak to powinno docelowo wyglądać, ale co mi tam, po starej znajomości pochwalę- nieźle ci ta robota idzie Edit- ok, znalazłem jakiś przekrój. Może być...w sumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 4 Grudnia 2015 Share Napisano 4 Grudnia 2015 Dokladnych rozmiarow nie ma co szukac bo to byl model 3d z gry komputerowej i jak wszystkie tego typu grafiki potrafil zaskoczyc rozmiarami w zaleznosci od sceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 4 Grudnia 2015 Share Napisano 4 Grudnia 2015 Zagrywałem się swego czasu w Dark Forces II: Jedi Knight i z chęcią popatrzę na twój warsztat Powodzenia! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 7 Grudnia 2015 Share Napisano 7 Grudnia 2015 Ile bym dał za Star Wars Dark Forces na PSX :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 28 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2015 Dziś wreszcie udało mi się dokończyć tył silników. Zastanawiałem się jak mam je zrobić. Chodzi o technikę i styl, ale padło na klasyczne rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 30 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2015 Kolejne prace nad silnikami. Dodałem tekstury i łączniki do podwójnych silników, ale to jeszcze nie koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Grudnia 2015 Share Napisano 31 Grudnia 2015 Świetna praca z plastikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 16 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2016 Kolejny progres. Poprawione silniki główne i boczne. Poprawiony okrąg działka. Dodany grill na rufie, oteksturowany spód kadłuba. Dorobiłem również kapsuły, które będą łączyły silniki. Myślę by zmienić jeszcze wloty głównych silników, by były wierniejsze oryginałowi. Jeśli się przekonam, to tak zrobię ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi