okram12 Napisano 12 Grudnia 2015 Share Napisano 12 Grudnia 2015 Witam Wszystkich. To będzie kolejna relacja na tym forum mam nadzieję że przyjmiecie ją jak poprzednio i doradzicie co i jak w razie gdy będę potrzebował pomocy i rady ) Będę robił głównie na podstawie tych materiałów jak w temacie od podstaw. Materiały dowolne od kartonu poprzez drewno i plastik. I mamy szkielet ) Teraz wypełnienie i zrobienie poszycia. Jeszcze nie wiem z czego zrobię poszycie i czy na pewno będzie to karton , a jeśli wybiorę karton to czy będzie pasował do tego forum ? Chciałbym jednak tutaj kontynuować relację ) Oto szkielet ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okram12 Napisano 12 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2015 I mamy Richelieu minecraft ) Kadłub wypełniony gotowy do szlifowania ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 12 Grudnia 2015 Share Napisano 12 Grudnia 2015 Nie widać zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 12 Grudnia 2015 Share Napisano 12 Grudnia 2015 kibicuję..... tu masz przeciekawy wątek budowy. http://www.shipmodels.info/mws_forum/viewtopic.php?f=59&t=111876 Ale jak patrzę na Twój poprzednią budowę ten wątek tutaj będzie ciekawszy powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 12 Grudnia 2015 Share Napisano 12 Grudnia 2015 Ciekawa relacja się szykuje, zasiadam i kibicuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 14 Grudnia 2015 Share Napisano 14 Grudnia 2015 Marku, Czekam na następną perełkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okram12 Napisano 4 Lipca 2022 Autor Share Napisano 4 Lipca 2022 Witam szanowne grono, potrzebuje Waszej pomocy. Przeszukałem internet i nie mogę odnaleźć czegokolwiek o tratwach które były używane na pancernikach francuskich. Tutaj poglądowe zdjęcie gdzie widać te ustroństwo: https://external-preview.redd.it/5CL9fZNFU4U2viUJZpiTEzOn77zP7kJyUON1KhUlLVg.jpg?auto=webp&s=440d963f2aad99608646cd0f6d49830e7c2f804a Są one podobne do używanych przez USA ale to jednak nie te same, do tego posiadają takie okrągłe coś na obu krótszych brzegach. Za wszelkie fotografie rysunki cokolwiek z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okram12 Napisano 3 Listopada 2022 Autor Share Napisano 3 Listopada 2022 (edytowane) Po długiej przerwie chciałem się pochwalić stanem modelu, trochę się dłużą prace nad nim, ale powoli do przodu. Mam nadzieję, że nowe technologie pomogą mi w szybszym postępie prac w najbliższych miesiącach. A oto parę fotek ze stanu na dzień dzisiejszy : Edytowane 3 Listopada 2022 przez okram12 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi