Rhayader Napisano 24 Grudnia 2015 Share Napisano 24 Grudnia 2015 Świąteczny warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 24 Grudnia 2015 Share Napisano 24 Grudnia 2015 Czyjej to produkcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 24 Grudnia 2015 Super Moderator Share Napisano 24 Grudnia 2015 Czyjej to produkcji?Zapewne Rainbow Models... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 24 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2015 Tak, Rainbow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 24 Grudnia 2015 Share Napisano 24 Grudnia 2015 Fajne toto, szkoda że takie małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 24 Grudnia 2015 Super Moderator Share Napisano 24 Grudnia 2015 Fajne toto, szkoda że takie małe Większe też jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 24 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2015 Gała, a może taki ;) 1/144 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 24 Grudnia 2015 Share Napisano 24 Grudnia 2015 Niesamowite te okrety desantowe !! Nigdy jakos ich nie doceniałem. A wygladaja na bardzo ciekawie zaprojektowane ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 25 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2015 No i zgubiłem przedni dekiel A miało być tak pięknie... szybko... miło... Zamiast tego przez dwie godziny będą fa@#$ki zanim to dorobię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Grudnia 2015 Share Napisano 25 Grudnia 2015 nad tym revellowym to się nawet zastanawiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 25 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2015 Ja kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Grudnia 2015 Share Napisano 25 Grudnia 2015 No i jak Janusz? Warto? Muszę przyznac że coraz bardziej lubię tą skalę A i pachołków mam na jeszcze kilka łajb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 25 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2015 Duuuże to jest. Nie wiem c zy dla mnie nie za duże. Sam model jak to revell, bez tragedii, ale i bez fajerwerków. Blaszki do tego potzrebne, a na razie nikt nie robi. W zestawie sa takie śliczne shermany i ciężarówki w 1/144 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 25 Grudnia 2015 Share Napisano 25 Grudnia 2015 a co z Kimikawą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 26 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2015 a to w innym wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 26 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2015 Główna bryła skończona Zacznie się wyposażanie pokładu komin Pierwsze przymiarki do pojazdów Wypróbowałem nowy sposób na zaszybianie Żywica utwardzana UV - bondic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Grudnia 2015 Share Napisano 26 Grudnia 2015 To mi brzydko pachnie stomatologią, ale wygląda spoko. Tylko czy nie łatwiej byłoby z wikolu? A wracając do 144 to ja cały czas czekam na tego revellowskiego flowera co to miał by w październiku może wtedy hurtem se to desantowe coś zafunduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 27 Grudnia 2015 Share Napisano 27 Grudnia 2015 a to w innym wątku... tak tylko przypominam bo szkoda żeby wątek zapadł w niepamięć z innej beczki: Do tych Ka-Mi to lufki będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 27 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2015 O tak! lufki, antena poręczowa, a jeden nawet śrubę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 1 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2016 Nie mogę poprzyklejać wszystkiego, bo nie dojdę później wszędzie z farbą. Tak więc gotowy do malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Stycznia 2016 Share Napisano 2 Stycznia 2016 Mikroskala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 10 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 29 Maja 2016 Autor Share Napisano 29 Maja 2016 Palma mi odbiła Ale kokosów chyba na niej nie zrobię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 29 Maja 2016 Share Napisano 29 Maja 2016 Palma genialnia. Jak ja zrobiłeś ??? Okret zreszta równiez prezentuje sie znakomicie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi