zloty Napisano 5 Stycznia 2016 Share Napisano 5 Stycznia 2016 Model RSu Ambrosini SAI 207 gunze H. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Stycznia 2016 Share Napisano 5 Stycznia 2016 Ładny model brzydkiego samolotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 5 Stycznia 2016 Share Napisano 5 Stycznia 2016 Ładny model brzydkiego samolotu. Kolejny w wykonaniu złotego ;) I coraz mniejsze te modele. Następny zmieści się na pięciozłotowej monecie chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 5 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2016 Ładny model brzydkiego samolotu. Dzieki Ładny model brzydkiego samolotu. Kolejny w wykonaniu złotego ;) I coraz mniejsze te modele. Następny zmieści się na pięciozłotowej monecie chyba może czas zmienić nick na dolar w kwestii wielkości to granatowa flaszka rośnie jak na drożdżach aha i nie podoba mi się kolor tego wloskiego amorozo, ale ma za to zaje...e numerki i taki znaczek jak ferrari na oslonach podwozia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 5 Stycznia 2016 Share Napisano 5 Stycznia 2016 Ładny. Bardzo podobny do Caudron CR.714 Cyclone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Szpargatoł Napisano 5 Stycznia 2016 Share Napisano 5 Stycznia 2016 Jak ja lubię takie smaczki, oby więcej takich. Model fajny, choć to nie mnie oceniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 5 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2016 Ładny.Bardzo podobny do Caudron CR.714 Cyclone Dzięki Ale bardziej rasowy od francuzika Jak ja lubię takie smaczki, oby więcej takich. Model fajny, choć to nie mnie oceniać. Dziękuje A kto ma oceniać nasze prace jak nie MY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi