Mat Napisano 8 Stycznia 2016 Napisano 8 Stycznia 2016 Witam wszystkich! Jest to mój trzeci model i jest wykonany "prosto z pudła". Czasu na klejenie mam bardzo mało dlatego powstawał on bardzo długo, ale wreszcie udało mi się go skończyć. Malowany jest w całości Humbrolami. Jest w nim trochę błędów, ale cóż, dopiero się uczę i powoli zdobywam doświadczenie. Mi się nawet podoba A wy co sądzicie? Jeśli ktoś chciałby się podzielić swoim zdaniem, to zapraszam. Pozdrawiam! Cytuj
Arni44 Napisano 9 Stycznia 2016 Napisano 9 Stycznia 2016 Gratulacje ładnie zrobiony i kolorek super mam takiego w 1:1 z 92 roku staruszek sprawuje się niezawodnie pozdro. ARNI44 ps. lusterka i listwa nad rejestracją tylna klapa powinna być raczej w kolorze zderzaków tak mam przy moim golfiku Cytuj
Mikele Napisano 9 Stycznia 2016 Napisano 9 Stycznia 2016 Malowany jest w całości Humbrolami. Klar też Humbrolowski? Wypolerowany na lustro, klasa. Cytuj
Mat Napisano 9 Stycznia 2016 Autor Napisano 9 Stycznia 2016 Witam! Dziękuję za pozytywne opinie Golf był robiony dla kogoś, więc lusterka i całą resztę malowałem wedle życzenia odbiorcy Jeśli chodzi o lakier bezbarwny, to również jest Humbrol, modelik od A do Z pomalowany jest tymi farbkami. Pozdrawiam! Cytuj
Gerd Napisano 15 Stycznia 2016 Napisano 15 Stycznia 2016 Miałem takiego ale w dieslu i...czarnego Cytuj
cooper69 Napisano 15 Stycznia 2016 Napisano 15 Stycznia 2016 Model ok. Lakier imponujący - lepszy niż w oryginale. I teraz napiszę "bluźnierstwo" Nie mam i nie będę miał nigdy żadnego golfa, passerati i innego wynalazku od ludowców Po prostu nie lubię być muchą z cytatu Hłaski Cytuj
Arni44 Napisano 16 Stycznia 2016 Napisano 16 Stycznia 2016 Ty już jesteś muchą jak by nie patrzeć sklejasz wynalazki ludowców Panther Ausf. A by Tamiya / Jagdpanzer IV L/48 Normandia by Italeri taki mały judasz Cytuj
Piotr_P Napisano 16 Stycznia 2016 Napisano 16 Stycznia 2016 Model ok. Lakier imponujący - lepszy niż w oryginale. I teraz napiszę "bluźnierstwo" Nie mam i nie będę miał nigdy żadnego golfa, passerati i innego wynalazku od ludowców Po prostu nie lubię być muchą z cytatu Hłaski Już bluźnisz....golf 2 to nie jest jakiś passat B5 wóz kupiony za sprzedaną ziemię pod dziadkach. To jeżdżąca legenda. Jeździłem takim 10 lat . Najlepsze auto jakie miałem. Po prostu Golf 2 jest wyjęty spod kanonu VW. To osobny rozdział. Model bardzo fajny. Szkoda ,że troszkę KE-Jetronic nieco niedopracowany. Podoba się. Niezwieśniaczony model Golfa jakich sporo ostatnio widziałem na forach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi