Mat Napisano 8 Stycznia 2016 Share Napisano 8 Stycznia 2016 Witam wszystkich! Jest to mój trzeci model i jest wykonany "prosto z pudła". Czasu na klejenie mam bardzo mało dlatego powstawał on bardzo długo, ale wreszcie udało mi się go skończyć. Malowany jest w całości Humbrolami. Jest w nim trochę błędów, ale cóż, dopiero się uczę i powoli zdobywam doświadczenie. Mi się nawet podoba A wy co sądzicie? Jeśli ktoś chciałby się podzielić swoim zdaniem, to zapraszam. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 9 Stycznia 2016 Share Napisano 9 Stycznia 2016 Gratulacje ładnie zrobiony i kolorek super mam takiego w 1:1 z 92 roku staruszek sprawuje się niezawodnie pozdro. ARNI44 ps. lusterka i listwa nad rejestracją tylna klapa powinna być raczej w kolorze zderzaków tak mam przy moim golfiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 9 Stycznia 2016 Share Napisano 9 Stycznia 2016 Malowany jest w całości Humbrolami. Klar też Humbrolowski? Wypolerowany na lustro, klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 9 Stycznia 2016 Share Napisano 9 Stycznia 2016 Fajnie, czysto zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mat Napisano 9 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2016 Witam! Dziękuję za pozytywne opinie Golf był robiony dla kogoś, więc lusterka i całą resztę malowałem wedle życzenia odbiorcy Jeśli chodzi o lakier bezbarwny, to również jest Humbrol, modelik od A do Z pomalowany jest tymi farbkami. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 10 Stycznia 2016 Share Napisano 10 Stycznia 2016 Fajny model i ładny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 15 Stycznia 2016 Share Napisano 15 Stycznia 2016 Miałem takiego ale w dieslu i...czarnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 15 Stycznia 2016 Share Napisano 15 Stycznia 2016 Model ok. Lakier imponujący - lepszy niż w oryginale. I teraz napiszę "bluźnierstwo" Nie mam i nie będę miał nigdy żadnego golfa, passerati i innego wynalazku od ludowców Po prostu nie lubię być muchą z cytatu Hłaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 16 Stycznia 2016 Share Napisano 16 Stycznia 2016 Ty już jesteś muchą jak by nie patrzeć sklejasz wynalazki ludowców Panther Ausf. A by Tamiya / Jagdpanzer IV L/48 Normandia by Italeri taki mały judasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 16 Stycznia 2016 Share Napisano 16 Stycznia 2016 Model ok. Lakier imponujący - lepszy niż w oryginale. I teraz napiszę "bluźnierstwo" Nie mam i nie będę miał nigdy żadnego golfa, passerati i innego wynalazku od ludowców Po prostu nie lubię być muchą z cytatu Hłaski Już bluźnisz....golf 2 to nie jest jakiś passat B5 wóz kupiony za sprzedaną ziemię pod dziadkach. To jeżdżąca legenda. Jeździłem takim 10 lat . Najlepsze auto jakie miałem. Po prostu Golf 2 jest wyjęty spod kanonu VW. To osobny rozdział. Model bardzo fajny. Szkoda ,że troszkę KE-Jetronic nieco niedopracowany. Podoba się. Niezwieśniaczony model Golfa jakich sporo ostatnio widziałem na forach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi