niedzwiedz2o Napisano 21 Stycznia 2016 Share Napisano 21 Stycznia 2016 Witam. Jakiś czas temu kupiłem Dodga L-700 w skali 1:23. Postanowiłem przerobić zwykły ciągnik na starego wreckera. Zamiast siodła zrobiłem mu żurawia i wszystko co ma za kabiną na ramie:) teraz jak patrzę na fotki usunę nadmiar suchego pigmentu z okien itp, ale wstawiam zdjęcia już teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 21 Stycznia 2016 Share Napisano 21 Stycznia 2016 Wydaje się świetne. Ale fotki wymień na lepsze - koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niedzwiedz2o Napisano 21 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2016 Wydaje się świetne. Ale fotki wymień na lepsze - koniecznie! A co z nimi nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 21 Stycznia 2016 Share Napisano 21 Stycznia 2016 Trzeba klikać, żeby były większe a modelarze to lenie są ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niedzwiedz2o Napisano 21 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2016 Aaaaa. Nawet nie wiedziałem, ze moga byc wieksze. To jest moje pierwsze forum od niedawna i dodaje przez "zapodaj" a tam maksymalna wielkość to 500x500. Poprawię się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 22 Stycznia 2016 Share Napisano 22 Stycznia 2016 Wydaje się przyjemnym, ale fotki fakt, mogłyby być lepsze. Popróbuj może zmienić balans bieli, bo przy tym świetle chyba kolory masz przekłamane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niedzwiedz2o Napisano 22 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2016 Fakt kolory sa kijowe.. model w realu wyglada inaczej, dla mnie zdecydowanie lepiej. Dzisiaj zrobię nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niedzwiedz2o Napisano 22 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2016 (edytowane) Edytowane 22 Stycznia 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 22 Stycznia 2016 Super Moderator Share Napisano 22 Stycznia 2016 Komicznie wygląda ten Dodge Bardzo mi się podoba, jest jakiś taki nie wymiarowy co dodaje mu uroku. Taki "Styrany dziadziuś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 22 Stycznia 2016 Share Napisano 22 Stycznia 2016 Na śmietniku fajnie jest! Dla mnie SUPER> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 22 Stycznia 2016 Share Napisano 22 Stycznia 2016 Przyjemny w odbiorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niedzwiedz2o Napisano 22 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2016 kształt faktycznie ma komiczny i najbardziej przyciąga wzrok ze wszystkich stojących na półce, chociaz jest najmniejszy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 25 Stycznia 2016 Share Napisano 25 Stycznia 2016 Jest tak brzydki że jak nie robię trucków to sobie go sprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi