Hamilkar Napisano 11 Lutego 2016 Share Napisano 11 Lutego 2016 Jeszcze w tym "fajnym" temacie.Macie "lotnicy": Zwykły surfacer Gunze i 0 mycia. Ja pierdziu, ale misteryja , a z tym myciem to racja Seb. Mnie się zdarza, czasem, powtarzam czasem, po sporym szlifowaniu przetrzeć wilgotną szmatką tylko szlifowane, duże powierzchnie i na to Gunze 1200 i tralalala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudzio Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu (edytowane) Temat dosyć stary, więc może coś się od tego czasu pojawiło ciekawego na rynku? Jaki podkład do blaszek fototrawionych polecacie? Sprawdziłem, że mój Mr Surfacer ma niestety słabą przyczepność. Edytowane 3 godziny temu przez Dudzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu Nie używałem jeszcze, ale może wart rozważyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi