zloty Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 Model RS Avia B-135 ,gunze H,oleje dla plastyków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 Kolega sięgnął w rzadko odwiedzane rejony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikele Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 I to nie pierwszy raz. Osobliwe letadlo. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zloty Posted February 19, 2016 Author Share Posted February 19, 2016 Myślę że jeszcze nie osiągnąłem szczytu osobliwosci w temacie myśliwców z drugiej wojny. Na wiosnę szykuje kilka arcydziwolagów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolfenstein Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Bardzo dobra robota! Gratulacje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalin Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Piękny! Kamuflaż jakoś potwierdzony? Miałem przekonanie, że malowanie było jednobarwne od góry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zloty Posted February 22, 2016 Author Share Posted February 22, 2016 Bardzo dobra robota! Gratulacje. Dziękuję Piękny! Kamuflaż jakoś potwierdzony? Miałem przekonanie, że malowanie było jednobarwne od góry. Dziękuję Jeśli chodzi o kamuflaż to trzeba było wybrać.Wątpliwości były.Jeden dopatrzy się plam RLM71 inny nie.Na czarno-białych zdjęciach 70 i 71 prawie się zlewają. Ja wybrałem ciekawszą moim zdaniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TReS Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 A jak To się składało latadło, a bo tak przyglądam sie ich wypustom (Rs-model) i podoba mi sie "Spirit of St. Louis" od niech właśnie. Model wygląda ładnie, choć kółka Ci chyba nie wyszły, spód samolotu jakoś "płasko", brakuje zalanych przynajmniej lini lotek i klap choć by brązowym łoszem, bo zacieki jakieś tam juz są Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zloty Posted March 1, 2016 Author Share Posted March 1, 2016 RSy to takie sobie szorty.Pilnik,szpachla,papier ścierny,szpachla,surfejser,papier ścierny... Dają się złożyć ale mają wpadki merytoryczne.Wskazana czujność. Ten konkretny model miał zbyt szeroki kadłub aby go wepchać w skrzydełka,za długie golenie podwozia i zbyt płaskie linie jak dla mnie. Nie zalewałem dołu obficie bo dobrze wyglądają naturalne cienie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts