zloty Napisano 19 Lutego 2016 Share Napisano 19 Lutego 2016 Model RS Avia B-135 ,gunze H,oleje dla plastyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 19 Lutego 2016 Share Napisano 19 Lutego 2016 Kolega sięgnął w rzadko odwiedzane rejony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 19 Lutego 2016 Share Napisano 19 Lutego 2016 I to nie pierwszy raz. Osobliwe letadlo. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 19 Lutego 2016 Autor Share Napisano 19 Lutego 2016 Myślę że jeszcze nie osiągnąłem szczytu osobliwosci w temacie myśliwców z drugiej wojny. Na wiosnę szykuje kilka arcydziwolagów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfenstein Napisano 21 Lutego 2016 Share Napisano 21 Lutego 2016 Bardzo dobra robota! Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 21 Lutego 2016 Share Napisano 21 Lutego 2016 Piękny! Kamuflaż jakoś potwierdzony? Miałem przekonanie, że malowanie było jednobarwne od góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 22 Lutego 2016 Autor Share Napisano 22 Lutego 2016 Bardzo dobra robota! Gratulacje. Dziękuję Piękny! Kamuflaż jakoś potwierdzony? Miałem przekonanie, że malowanie było jednobarwne od góry. Dziękuję Jeśli chodzi o kamuflaż to trzeba było wybrać.Wątpliwości były.Jeden dopatrzy się plam RLM71 inny nie.Na czarno-białych zdjęciach 70 i 71 prawie się zlewają. Ja wybrałem ciekawszą moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 1 Marca 2016 Share Napisano 1 Marca 2016 A jak To się składało latadło, a bo tak przyglądam sie ich wypustom (Rs-model) i podoba mi sie "Spirit of St. Louis" od niech właśnie. Model wygląda ładnie, choć kółka Ci chyba nie wyszły, spód samolotu jakoś "płasko", brakuje zalanych przynajmniej lini lotek i klap choć by brązowym łoszem, bo zacieki jakieś tam juz są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 1 Marca 2016 Autor Share Napisano 1 Marca 2016 RSy to takie sobie szorty.Pilnik,szpachla,papier ścierny,szpachla,surfejser,papier ścierny... Dają się złożyć ale mają wpadki merytoryczne.Wskazana czujność. Ten konkretny model miał zbyt szeroki kadłub aby go wepchać w skrzydełka,za długie golenie podwozia i zbyt płaskie linie jak dla mnie. Nie zalewałem dołu obficie bo dobrze wyglądają naturalne cienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi